hsny-58 Ebruuka Züleyha hanım, doktordan çok memnunum ama ayrıntılı ultrason biraz pahalı diye duydum sadece onun için başka bi yer düşündüm
Edabe31 Gamzebz bende Mustafa erturk e gidiyorum ssvd içinsimdilik Bi sıkıntım yok doktor da ilgili baya
Mom8 Edabe31 ya ismini hiç duymamıştım bu aralar burda duydum merakta ettim bende system hastanesinde eda ülkü hocaya gidiyorum da ilgisi falan nasıl mustafa Ertürkün
Edabe31 Mom8 çok memnunum dinliyor konusuyor tek tek anlatıyor yanı 2.gebeliğğim şimdiye kadar Bi çok doktor a gittim ama hiç birinden bu kadar memnun olmadım
Mom8 hsny-58 canım yalnız ayrıntılı ultrasonu perinatoloji uzmanları yapabilir dünyam Hastanesi’nde perinatoloji uzmanı yok ki nasıl yapacaklarmış bide yüksek tutar istenmiş
hsny-58 Mom8 Züleyha hanıma sordum ben seni yönlendircem dedi. Dünyam hastanesi genel olarak tahlillerde falan pahalı o yüzden devlet soruyorum fiyat bilmiyorum
Mom8 hsny-58 hıı anladım canım zaten az sayıda perinatoloji uzmanı var en kötü devlette perinatoloji ye gidersin
Mnssss hsny-58 bende 21+4 günlük hamileyim zuleyha hocaya gidiyorum beni de fakülteye yönlendirdi orda arkadaşı var Fatma hoca onunda ücreti 288 TL