Yagmur01 Gzmkrgz38 benimkide ahmet acer hayırlı doğumların olsun inşallah bizi taburcu etti doktorumuz seninkinin niyeti yok naza çekiyor diyo bizde gelecek sanıyoduk diyo
busraerdalll Mom8 inşallah bana da iyi şeyler söyler genelde başka doktorlar sorun gördüğünde Mustafa beye gidiyorlar mis rahatlatıyor Muş
Mom8 busraerdalll evet baya tecrübelie hem yaşı gereği hem uzmanlık alanı gereği uzun yıllarda Erciyes üniversitesinde hocalık yapmış zaten Kayseri’deki Mustafa taş falan gibi ünlülerin birçok doktorunda hocası kendisi aynı zamanda bazıları sert buluyor ama öyle değil gerçekten
busraerdalll Mom8 fotoğrafına baktım bana da sert geldi😂 ama iki tanıdığım tavsiye etti çok iyi diye onlara da aynı down sendromu denmiş Mustafa bey sapasağlam demis
Mom8 busraerdalll bende ilk giderken tedirgin olmuştum birde o zaman daha gebe değildim normal muayene için gitmiştim ama tüm süreci.planladı falan gebe kalınca tekrar devam ettim bırakamadım ilk başlarda acaba soğuk mu ya falan diyordum ama sonra bende sürekli sormaya konuşmaya başladım baktım hiç öyle değil birde gün içinde mesaj atsam falan akşama mutlaka döner tetanoz aşılarıma kadar o takip etti inanır mısınız 😅😅
busraerdalll Mom8 birde ben detaylı ultrason için. Gideceğim ya sizi bir gün önce arayıp tetkik yapcaz dediler heralde şekerli şeyler yiyin diyorlarmış
Mom8 busraerdalll evet sıkı bir ye ek yiyin birde baklava ve meyve suyu yiyip gelin diyor Mustafa hoca tabi şeker problemi falan varsa belirtin bunu çünkü çikolataya falan tepki vermiyor bebekler hareketli olmasını istiyor genelde Mustafa hocada
busraerdalll Mom8 teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için erşad batmaz var Hüma Hastanesi’nde ona gittim oda bir sorun göremedim ben dedi çok seviyorum erşad hocayı doğumu da orda yapmak istiyorum fiyatı kaç acaba bilginiz var m?
Esmayy388 Kayseri’den selamlarrrr bende yeni öğrendim gebeliğimi cuma günü kan verdim bide yarın vereceğim hayırlı haberler alalım hepimiz bu yıl 🥰🥰🥰
Harunayse Mkadds bende Kayseri’nin yahyalı ilçesindenim kontrollerimiz burda oluyor doktorumdan memnunum ama şehir hastanesine gitti oranın düzeni nasıl çok mu kalabalık oluyor temizlik hijyen nasıl gidenler yazabilir mi
hsny-58 Bende dünyam hastanesine gidiyorum. 21 haftalık olduk çok şükür. Ayrıntılı ultrason için şehir hastanesine gitmek istiyorum özel çok pahalı. Şehir hastanesinde kime gitmek gerekiyor doktor mu yönlendiriyor ?
Mom8 busraerdalll yok onu bilmiyorum canım ama uzmanlık alanı riskli gebelik değil zaten onun buntarz sıkıntılarda Mustafa hocaya gitmek daha mantıklı ama doğum fiyatı falan hiç bilmiyorum
Skocer Emel38 bide nuray var o hadtanede kesinlikle gidilmemeli hayatimi zindan wtti o kadin sapasaglam cocuguma amniyosentez yapacakti
Hav12316 Bebegim5838 canım takibini yaptırdıysan bırakma beğendiysen sonra herbiri bişey der kafan karışır
Mkadds Bebegim5838 ediyordur heralde ben hep randevuka gittiğim için pek bilgim yok o konuda ama ediyordur yani