Buketg13 Mom8 zaten talas da doğdum büyüdüm çok seviyorum ama eşim şehir Hastanesi’nde çalışıyor yakın diye belsindeyiz
Mom8 Emel38 benimde beben dönmüş artık baskı yapıyor galiba gece rahatsız ediyor ama doktor korkma rahim ağzın kapalı daha dedi
Yagmur01 Mkadds gelsin çok yoruldum ağrıdan ne oturuyorum ne yatabiliyorum kanala yerleşmiş ama nazlanıyor arada baskı yapıyor sanci yükseliyor sonra bi anda kesiliyor
Yagmur01 Emel38 ağrımaz mi valla duramıyorum ama senin ki erken değil mi ağrı için çatı ile ilgili bi problem mi var
Yagmur01 Emel38 bebk dönünce baskı yapıyor ağrı o zaman oluyir genelde tabi kişiden kişiye değişir bu durum canım
elfeylul Merhaba arkadaşlar, Kayseri’deyim bende. 5+4 haftalık hamileyim. 30 yaşındayım. İlk bebeğim olacak inşallah. Biraz zorlu bir süreç sonucu hamile kaldım, tüp bebek tedavisiyle. İnşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız 🌸
Incitanesininannesi Mkadds bende kayseride yaşıyorum ilk bebeğim , dünyam hastanesi Züleyha hanıma gidiyoruz değiştirmeyi düşünüyorum ama eşim seviyodun ne oldu birden diyor ne bilim bir soğudum gibi cinsiyette falan yanılttı bizi 🤷♀️ cahit beye çok iyi diyorlar bir gitsem mi diye düşünmüyor değilim
Mom8 Incitanesininannesi system hastanesinde eda Ülkü karakılıç var onada gidebilirsiniz tavsiye ederim
SevdeAcr Incitanesininannesi Züleyha hoca beni de cinsiyette yanılttı hatta arkadaşımda ona gidiyor onu da yanılttı çok erken cinsiyeti söylüyor ve kesin diyor halbuki ben cinsiyeti sormadım bile sormadan söyledi