Buketg13 Mkadds 24 yaşındayım ilk gebeliğim 31+4 haftaligiz bizde . Şimdilik şehir Hastanesi’ne gidiyorum bende ama doğumu özelde yapcam hangi doktora gidiyorsun şehir Hastanesi’nde
MerveKaya38 Mkadds Bende Kayseriliyim 27 yaşındayım 2 bebeğimi kaybettim 3.ye Gebeyim 13 haftalik olduk şükür Dogu görevi için Tuncelideyiz ❤️🥰🤗
MerveKaya38 Tgckls Ben Kayserideyken hep Zeki Yilmaz a gdyordum kurtajimi tedavimi o yapmıştı şimdi burda özel Dr buldum ona gdyorum.
Emel38 Mom8 iyiyim çok şükür.bende 40 yaşından sonra anne adayı olanlardanım.ilk bebeğim 18 haftaliğiz daha teyzeleri.oglusum ellerinizden öper 🤗
Gamzebz Mkadds canım memnun musun şehir hastanesinden ilgileri nasıl randevu almak falan zor oluyor mu pandemi den dolayı
Gamzebz Merhabaa kızlar gamze bende 28 yaşındayım 3.5 yaşında Bi kızım var bu ikinci gebeliğim 8+6 olduk bizde
Mkadds Gamzebz ewt cnm çok memnunum randevuyu hemen alıyorum zor olmuyor çok iyi ilgileniyor doktorum
Mom8 Mkadds ooo biz baya geç.kalmışız ya 26 yaşımdayım ilk gebelik kız ne ara yaptın bu kadar çocuk 😅😅
Emel38 Bende şehir hastanesne gidiyoum.3 haftada bir kontrol olduğu için randevuda sıkıntı yaşamadım.ozel hastanedeyim önce memnun kalmadım.evime yakın diye şehir hastanesne gidiyorum.. memnunum