Ebru24 efendimannem ben canbebe kullandım halende kullanıyorum memnunum birde bi bezde kalın sık sık marka değişildiğinde bebeğin poposu pişiyo hangi beze alıştırdıysanız onunla devam edin
Purpura26 efendimannem canbebe molfix sleepy nin içeriği temiz. İstediğinle başlayıp dene bakalım bebeğin seçicek bezini. Birden çok alma o yüzden
tubiii0106 efendimannem sleepy natural alcam ama sleepinin 1 numarasi cok kucuk o yuzden 2 numarasni alcam
Esmanur_97 Oğluşum için çok araştırdım primayla sleepy arasında kalmıştım.. sleepy yi tercih ettim hem hesaplı hem doğal içerikli bakalım memnun kalcakmıyız çevremde çok kullanan var hepside memnun🤩
bebeklerim2 efendimannem molfix pure soft göbek bağı oyuntulusu nu alın süper ben ilk bebeğimde kullandım şimdi yine hamileyim ikinciyede nasip olur inşallah
Ortmenanne16 efendimannem sleppy 1 no aldım pişik yapmazsa sleppy ile yine devam edeceğim erkenden stok yapmadım
Oykuaygun efendimannem ben evy baby tercih ettim. Arkadaşım ikizlerine kullanıyor çok memnun. E birde hesaplı 😊