Ilknurgoksuckr Senaa-5454 Bebek çantası almadım Adidas’ın sırt çantasını aldım daha büyük ve daha şık 🦋
Senaa-5454 Merinosunannesii bnde gördüm wakiki üzeri cicekliydi bizimkinin cinsiyetini belli olmadığı için
Cagemeg https://www.trendyol.com/bagmori/lacivert-askili-anne-bebek-bakim-cantasi-m000002154-p-4143584 Ben bu konuda çok kararsızdım, bunu aldım sonunda. Büyüklüğü ve kalitesi gerçekten çok hoşuma gitti. Kullanmak için sabırsızlanıyorum 😅 Ama bu senede evde hapis olcaz gibi görünüyor, anca hastane sağlık ocağı gidiş gelişde kullanıcaz galiba 🙄😛
Sabriyeusk Senaa-5454 bagmori aldım geldi. Büyüklüğü yeterli ve baya sağlam geldi bana. Turuncu rengini aldım bayıldım. Tavsiye ederim ☺️
svmm Senaa-5454 nike sırt çantam vardı alıp almamakta kararsızdım şokta 20 tl ye aldım baya işimi görüyor bir de hastaneden verdiler kullanıyorum
Semazrl Senaa-5454 e bebekte kampanya vardı 100 TL alışverişe 135 TL’lik çanta 30 TL ye geliyordu öyle aldım çok uyguna geldi 😀
DaisyMom Senaa-5454 instagramdan aldim 2 gunde elimdeydi.Cok begendim.Fiyat olarak diger modellere gore daha uygundu.O yuzden bunu sectim.Ozellikle sirt aski kisimlari cok kaliteli.Ve cok buyuk bir canta 😍
Nrcnmhr Senaa-5454 Ben Instagram dan istedim 24 saatte geldi çok beğendim sayfanın adı trendy.canta erken gelmesi sehirin uzak yakın olmasıyla alakalı ama