Momandbabyy Merhaba kızlar aniden yaşanan korku ,irkilme gibi şeyler bebeğe zarar verir mi. İlk gebeliğim ve çok tecrübesizim. Belki gereksiz yere evham yapıyorumdur. Dün böyle bişey yaşadım aklımdan bi türlü çıkmıyor.
Fly38 Momandbabyy korkma canım hiç bişe olmaz. Bende yaşadım kedi üzerime geldi bir sorun olmadı çok şükür
Hey123 Momandbabyy kaç haftalıksın. Ben 19 bitmek üzere. İki gün önce beni. Köpek kovaladı çok korktum. Benimde aklıma bişey olur mu endişesi geldi. Şükür sıkıntı yok hareketini hissediyorum
efendimannem Canım şahit olmadım hiç ama şuan kendini iyi hissediyosan sorun yok. Tabi ani irkilmelerden korumak gerekiyo kendini
Momandbabyy efendimannem şu an iyiyim ama insan ne yapacağını bilmiyor ilk gebeliğim olduğu için korkuyorum.
Cennetulmeva Momandbabyy sürekli dilinde duan olsun canım abdestli bezmeye özen göster kardeşim❤️ Bişi olmaz Allahın izniyle
Momandbabyy Fly38 Çok teşekkür ederim içim rahatladı. Ama bebeği görene kadar aklımda kalacak. Gerçekten bu garip haller doğurana kadar bitmiycek galiba.😊
Fly38 Momandbabyy kesinlikle bitmiyor 😊 hayırla kucağımıza alalım inşallah. Ben öyle ani korkuyu 4-5 kere yaşadım hiç korkma Allah’a emanetleri inşallah 🥰