Lezginka Merhabalar, 13 haftalık olduk. Daha önce başım hiç ağrımazdı, bir kaç gündür uykumdan uyandıracak kadar ağrıyor. Çok şiddetli ağrılar çekiyorum. Dayanılmaz durumda. Migren vs geçmişim yok. Yarın doktora gidicem ama yaşayan var mı size sormak istedim. Çok endişeliyim😔
Zekplt Lezginka sormaaaaa sormaaaa 😞 ben 3 4 haftadır hep aralıklı şekilde bu baş ağrılarını çekiyorum artık ağlıyorum hatta önceden yüksek mg ilaç kullandığım için doktorun verdiği parol veya minoset geçirmiyor evde nane aromalı kremlerim var onlarla şakaklarıma masaj yapıyorum basımı bağlayıp yatıyorum baska çözümü kalmadı Allah yardımcın olsun inşallah senin ilaçların işe yarar
nida50 Lezginka merhaba, aynı ya da yakın haftalarda sanırım benim de olmuştu. Gözümü açamıyordum, bir de kesinlikle uyutmuyordu. 1 gece baya ağrılı geçti, eşimle beraber ağladığımızı hatırlıyorum. ama sonra birden kesildi. Sizin de öyle olur umarım, birden geçer. Ama yine de doktorunuza telefonla bir sorun isterseniz.
Ummu123 Lezginka cok gecmis olsun. Bende birkaç kez böyle şiddetli baş ağrısı yaşadım ama tansiyon yüksekliğinden vs. Olmadığı için doktorum norolojiye gitmemi önermişti ama iki gün agri oldu daha sonra geçmişti benim
crescent_ Lezginka her iki hamileliğimde de 3 hafta çektim. ben de çözümler aradım. doktorım türk kahvesi, parol veya limonlu soda önerdi. en iyi gelen kahveydi. günde 1 fincan yetiyordu, 10 dk da ağrım kesiliyordu. bir deneyin belki işe yarar. baş ağrınız eğer tansiyon, migren vs yoksa ki yok demişsiniz hamileliktendir. geçecek ama merak etmeyin.
Lezginka nida50 çok teşekkür ederim, şimdi ararım, yarın da muayeneye giderim, geçer inşallah, ne zormuş, çok geçmiş olsun size de, inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım. 😔
Lezginka Ummu123 çok teşekkür ederim umarım tekrar yaşamazsınız, nörolojiye gitsek de mr’a giremiyoruz sanırım.. Inşallah gerek kalmaz
SofiB Lezginka evet olabiliyor özellikle başlarda ilk hamileliğimde olmuştu benim daha çok mentollü kremler var ya onlardan öneririm ve soğuk koyabilirsiniz şakaklarınıza nurse harveys head stick var kullanmıştım o olabilir
ExpatMom Lezginka 14-15. hafta civarı 3 gün süren bir baş ağrısı yaşamıştım. Benim migrenim var ama böyle bişey hiç yaşamamıştım, karanlıkta uyudum uyandım günlerce. Parol fayda etmediyse sert bir kahve içmeyi deneyin türk kahvesi gibi. Kafein bende işe yaramıştı.
Brcrs Lezginka merhaba hem alerji hastasıyım hemde sinüzit var bende en başlarda bi kaç kez öyle ağrılar yaşadımki parol nafile yani sıcak duş aldım kaç kez(şakaklara,enseye soğuk kompres,tülbentle sıkı sarma) neler yaptım öyle geçti geçmeyince geçmiyor☹️ama daha da beterini yaşadım 34. Haftamda hastaneye gittim artık eşim söylemekten yarım saatlik serumla hemen geçti boşuna çekmiştim ağrıyı çok kötü olduğunuzda kendinizi çift maske ile dikkat ederek gidin bekledikçe mahvoluyorsunuz