Sln_rzgar bsradnz17 canım ben yaşıyorum şuan 😔 cidden bende cok merak edıyorum bu hep böyle gitcek mi cok yoruyor 😭
Happylif3 bsradnz17 Gebeliğin sonuna kadat devam edenleride duydum burda. Cinsel ilişki, ağır işler, uzun yol falan yasak oluyor. Ben 3.ayımda kanama ile gittim. 10 gün progestan kullandım. Dikkat ettim. Geçti
Soe bsradnz17 merhaba benim 12+6 en başından beri kanamalarım var sebebi plasentanın rahim ağzında oluşu ve bebek büyüdükçe kanama da artıyor. Cinsel ilişki ve ağır kaldırmak yasak
Hnd3535 bsradnz17 benimde 21haftalıkken başladı 10 gündür devam ediyor.. iğne progestan kullanıyorum.. rahim ağzı kısalığı teşhisi koydu bekliyorum bakalımm. Hala devam ediyor
Surmika Çok geçmiş olsun stres yapmamaya çalışın. Benim 6. haftada başladı kanamam. Dr fitil ve mutlak yatak istirahati verdi yani sadece ve sadece WC ye kalktım. Ayaklarımın altına da yastık koydum. İnanın 1 ay sürdü bu süreç ama şimdi iyiyiz maşallah 14.haftadayız çok şükür bir sıkıntı yok. İnşaAllah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
bsradnz17 Surmika benimde 6. Haftada başladı şuan 8 haftalığız ama devam ediyor arada kırmızı arada kahverengi geliyor
miray2015 Surmika öncelikle geçmiş olsun kucaginiza sağlıkla alın inş yavrunuzu bende şuan 7. haftaya girdim dün hafif bi lekelenme oldu ama ben belirtileri de kaybettim göğüs ağrı fln sizde de aynı oldumu o donemde
bsradnz17 Bende progestan 200 mg kullanıyorum Sabah akşam 2. Kutuma geçtim progestan 50 ampul de kullanıyorum ama geçmedi malesef
bsradnz17 Hnd3535 doktorum bişey demedi çok az kanama alanı varmış kesenin yanında o kadar iğneyle ilaç kullanıyorum bekliyorum bakalım 8+3 haftalığız
Soe miray2015 benim de öyle oluyor her kanamada ya mide bulantım gidiyor ya göğüs hassasiyetim kayboluyor doktora gidiyoruz bebek iyi hemen geri geliyor yani tamamen psikolojik. Stres yapmamaya çalışın
miray2015 bsradnz17 merhaba kanamalariniz olurken gebelik belirtilerinizde kayıp yasiyormusunuz göğüs hassasiyeti gibi
bsradnz17 Hnd3535 1hafta sürdü 2 gün gelmedi sonra yine geldi 2 hafta oldu yani normal mi bilmiyorum ki
bsradnz17 miray2015 yok hayır sadece göğüs hassasiyeti var zaten başka gebelik belirtim olmadı hiç bulantı kusma gibi
Soe Ben 5. Haftada yaşadım geçti 7de tekrar geldi geçti 10,11,12 devam ediyor şimdi. Bir gün kan bir gün kahverengi leke bazen az bazen yoğun insan geriliyor