ZeyHus33 30 hafta 4 günlük olduk 1 aya yakın hastaneye gitmiyorum ayın 26 sına randevu buldm gidecem peki gidip kilosunu fln ögrenen nts ye baglanan faln varmı 30 haftalık ta bebeklerin kilosu ne olyor sizlerinki nekadar 🥰
Ayseege6156 ZeyHus33 o haftada nst ye başlamazlar canım özel bi durum yoksa ortalama 1500-2000 arası oluyorlar bebeğe göre değişiyor tabi
threestar ZeyHus33 29+4’te 1410’du, 32 oldum bu hafta gideceğim ve ilk NST de bu hafta başlatacak doktorum herhangi bir sorun yok gebeliğimde🤗
Ortmenanne16 ZeyHus33 30+5im dün kontrol vardı 2 kilo olmuşuz biraz tospik benim oğlan boyu için bir şey demedi ama 40 cm vardır nst için 36. Hafta dedi 🙏🙏
Biryigitannesi Kızlar bnde 30+6yım şuan önümüzdeki haftaya gidicem 32 de doktora alttan muayeni o zaman yapar mı ne zaman yapıyorlar biliyor msnz ya
Mom-2 Biryigitannesi doktorun bilgilendirir zaten seni su gün çatı muayenesi yapıcam diye 37-38 gibi yapılıyor 32 çok erken
ZeyHus33 Mom-2 alttan muayene olyor galiba dimi o benm ilk kızımda alttan muayene etmediler neden erkek doktordu ondanmı acaba
Biryigitannesi Mom-2 bazı kişilere erken yapılmış canım dar mı normal doğuma uygun mu falan diye o yüzden korktum burda herkes acıtıyor falan yazınca korkmaya başladım da
Beyzabuglem Bende bugün 31 haftalık oldum doktora 27 haftalikken gitmiştim 3 hafta sonra gel dedi yarın gitcem. Siz ne kadar sürede konturole gidiyosunuz acaba
Mom-2 Biryigitannesi hiç merak etme kuzum hiçde acımıyor onlar canı ufucuk olan insanlar normal ilişkiye girmiyormusun onun gibi düşün iki parmakla bakılıyor neticede kafasını gözünü sokmuyor yani ayrıca sana söyler hazırlıklı gitmen için su gün yapıcam diye
Gzdsrm 29+2de 1380 gramdi yanlis bilmiosam her hafta 200 gram civari aliolar artik seninkide en az 1500-1600 civaridir muhtemelen
Biryigitannesi Mom-2 ya valla teşekkür ederim herşeyi ilk kez yaşayıp böyle tecrubesiz olunca insan tedirgin oluyor işte
gizemsbsl ZeyHus33 30+1 im şuan 2 gün önce gittim doktora 1482 gr dı ntsyi falan da sordum bu haftada bağlamıyoruz 34ten sonra dedi diğer randevumdada 34.haftalık olucam inş
Sinem_Asel Beniö bebegim 30 + 3 te 200 kiloydu nts koydu Dr Altan muayenede yaptı bebek asagıda dedi ama ben sezaryan olacam tabi bakalım ne kadar gidecek suan 31+4 günlük
Mom-2 Biryigitannesi yok yok tedirgin olacak bir durum yok merak etme kuzum benim normalde canım biraz tatlıdır ben bile böyle diyorsam düşün yani
Biryigitannesi Mom-2 aman iyi bari şükür canım öyle tatlı değildir şükür benim gelsin o zaman artık ☺️