MinikMucizeninAnnesi Arkadaşlar dün erken gebelik testi yaptım ve 2.çizgim çok silik çıktı. Normal kaset test ise negatif çıktı. ¾ gün önce kan verdiğimde betam 2.30du yükseliyor diye heves etmiştim tam. Fotoğraf yükleyeceğim ama yükleyemiyorum.
Mymother MinikMucizeninAnnesi aaaa benimde gebelik testim 2.30 çıktı salı günü vermiştim yükselir mi diye merak ediyordum yani silik çıkması normal daha çok kğçük eğer varsa tabi 🌸
Elf_ars MinikMucizeninAnnesi benim de ilk bu şekilde idi. 2 3 gün sonra tekrar test yaptım 2. Çizgi daha belirgin di testini tekrarlayabilirsin daha sonra 2 gün bekleyip kan testi vermeye gitmiştim
MinikMucizeninAnnesi Esmayy388 yumurtalara değil ben 45 gün önce düşük yaptım doğal yolla doktorum bana 30/35 gün içinde regl olursun dedi. 45 gün olmayınca test yaptım 😊
MinikMucizeninAnnesi Mymother Umarım vardır gerçekten cook hevesleniyorum 👼 çünkü hiç olmasa böyle dilimle çıkmaz belki yükselmeye başlamıştır 🙏🏻
Mymother MinikMucizeninAnnesi evet hangi gün vermiştin kanı ben hesapladım eğer şuan da varsa beta iki katı artmış olursa 160 civarı oluyo onda da silik çıkması çok normal
MinikMucizeninAnnesi Elf_ars belirginleşirse bile bi süre kan vermeyeceğim zaten en az 10/15 gün sonrasında gitmeyi planlıyorum. Zaten folik asit kullanıyorum ve en azından gittiğimde kese gözükmüş olsun diyorum
Mymother MinikMucizeninAnnesi benimde beş gün oluyo hafi bakalım inşallah gönlümüze göre olur ben pazartesi kan vereceğim salı çıkar 🌸