CerenErenAnkarali Kızlar boğazım hiç durmuyo hep yiyorum 30haftalıgız ve ben 16kg aldım ne siyosunız bu duruma
Sabrszanne3535 CerenErenAnkarali 35 haftaligim bende surekli yiyorum 10 kilo almışım😊zayifsaniz kilo aliminz normal
Esraeymen CerenErenAnkarali merhaba bende 33 haftalık hamileyim 16 kilo aldım ama ben ilk aylarda çok kilo aldım su an kilo almam durdu bebeğim kilo alıyor
Elizz CerenErenAnkarali Haftamıza girdik 23 kilo aldım 😂 benimde ağzım hiç durmuyor gayette yiyorum kısmıyorum 😏🙅♀️ Zaten 37 ile hamile kaldım..
Dorati CerenErenAnkarali 34 haftalığım bende 16 kilo aldım acıkmadan yine yiyorum aklım fikrim yemek yemekte deli gibi bisey oldum 🤭😄
CerenErenAnkarali Yani normal Sabrszanne3535 yani normaldim öncesindede veremezsem kiloyu diye korkuyorum ya
Sabrszanne3535 CerenErenAnkarali kilo verilir bebisler saglikli olsun😊hamur isi ekmek abur cubur falan az tuketebilirsin😊
CerenErenAnkarali Esraeymen bende ilk aylarda aldım işte suan cok kilo almıyolaruö nasıl oldu anlamadım ya
Betulozde İlk haftalarınızda da mı böyleydiniz yoksa belli haftadan sonra mı başladı yemek yemek istekleriniz