Cnsugur Kızlar bebeğim 5 günlük acil mama almam gerek ama sma mama nerde bulabilirim eczaneler kapalı
Astadavistabeybi Cnsugur canım Migros sanal market uygulamasında hangi mamalar varsa görebilirsin eve de getiriyorlar ben alışveriş yapıyorum ama bazen gelmeleri gecikiyor uygulamayı indirip bak istersen
Cnsugur Astadavistabeybi bana çok acil lazım gece boyunca bebeğim hep ağladı sürekli beni emmek istedi emiyo emiyo beşiğe yatırıyorım ağlıyo göğüsümü veriyorum susuyo sbaaha kadar emzirdim. Sonra baktım sütümü sağıp bakayım dedim acaba sütüm mü yok, sonra bi baktım 15 ml anca süt çıktı acaba süt gelmediği için mi yoksa gece boyınca emdide sütümü mü bitirdi bilemedim bide yeşil sıvı dışkılıyo
p1nar Merhaba bulunduğunuz bölgede hangi marketler var bilmiyorum ama onur market, happy center, migros hepsinin online sayfalarinda baktim şimdi vardi yakinlarinizda varsa bu marketler bi bakin derim yada nobetci eczanelere.
Astadavistabeybi Cnsugur inanın ben hiç anlamıyorum çünkü sıfır deneyimim var ama migrosta sanırım varmış oda 10 da açılıyor gitme şansınız var mı hemen alsanız aç kalmasa bebeğiniz
Meryemkale Astadavistabeybi sen daha doğurmadı mı valla hergün doğum postlarının den mi açtın acaba diye bakıyorum 😃
N0712 Göğsünüzde durmasına müsade edin ağlamıyorsa eğer daha adapte olamadı dünyaya sizin kokunuza ihtiyaç duyuyor olabilir ve o ağladığı için stres e girdiyseniz bunu anlamış olabilir. Bol bol emzirmeye devam edin. Su içip sakin kalmaya özen gösterin.
Astadavistabeybi Meryemkale vallahi doğurmadım 😬😬doktor haftasonuna garanti vermişti herkes hergün arıyor doğurmadın mı işte rüyamda seni doğum yaparken gördüm diyor ama bana mısın demiyor bebek 😬😬😬
Meryemkale Astadavistabeybi ay hadi hayırlısıyla bi avazda doğur inşallah valla hayırlı haberlerini bekliyoruz 🤲😃