iremgun birtosbikannesi okudum inşallah en kısa sürede doya doya kokusunu içinize çekersiniz yavrunuzun❤🤲
Gizemlimmio birtosbikannesi Okudum Allah tez zamanda kucağına almayı da nasip etsin. Kilosu ve haftası iyi merak etme annesi bir an önce kavuşursun mis kokuluna Allah’ın izniyle 🌸
Bilibon Okudum sen gonlunu ferah tut kucuk degil bebegin cok sukur bi kac gune insallah kollarina alir evine donersin allahin izniyle gecmis olsun
Bebek-geliyor birtosbikannesi hipertansiyon mu vardı ? Bende de var 😞 okudum canım üzmeyin kendinizi haftası güzel aslında abimin bebeği 31 haftalık doğdu 35 gün kaldı küvezde herşey allahtan canınızı sıkmayın.
Suzii-90 birtosbikannesi okudum canim Allah sifa versin hayırlısıyla sag salim kavuştursun Rabbım sizi
Busra_74 birtosbikannesi birtosbikannesi okudum canım Çok merak etmiştim son Durumunuzu inşallah sağlıkla kavuşun birbirinize güzel haberlerinizi almak nasip olsun umarım kilosu iyidir ciğer gelişimi iyidir tedbiren dursun orada sonra kavuşun inşallah 🤲🏻🤲🏻
Busra_74 enfla okudum Rabbim Şafii ismi ile şifa veren bebeğinize inşallah sağ Salim alın kucağınıza 🤲🏻