Ssstey Merhaba kızlar 5 haftalık hamileyim ve kimse bilmiyor ailelere söylemek konusunda tereddütteyim sizce söylemeli miyim ve nasıl söylemeliyim 🥰🥰
Ruyasusam Ssstey bizde 10 haftalık olduk ama sadece eşim ve doktorum biliyor hamile olduğumu. Biz öyle rahat edeceğimizi düşündük karnım çıkınca zaten öğrenecek herkes 😄
Gizemceylan Ssstey bebeği gördükten sonra söyledik biz sadece ailelere tabi uzak yaşıyoruz telefonda söyledik mecburen babam çok istiyordu bi süredir evde sürekli bundan bahsediyormuş dede olcaksın dedim çok sevindi ağladı 🙂
sevdegnky Ssstey kalp atışını duyduktan sonra iki tarafa da süpriz yaptık. İkisine de yazılı zıbın alıp hediye paketinr koyduk. Kendi annemin doğumgünüydü hediye verir gibi verdik gizli çekim yaptık 😍 Diğer ailemize de yemek masasındayken herkes dünüründen hediye gelmiş gibi gene kutu getirip içinde hem zıbın hem ultrason kağıdı koyup verdik ve gizli çekim yaptık. Tepkiler muhteşemdi. Gerçektrn çok güzel bir anı. İmkanınız varsa siz de yapabilirsiniz 🥰
Mom5 Neden söylemiyorsunuz böyle güzel haberi onlarda sizin anne babanız onlarda mutluluğunuzu bilmek ister sonradan öğrenmek ne kadar kırar onları bizi önemsemiyorlar diye düşünmezler mi
Ssstey Mom5 evet açıkçası başka bi durum olmasından korkuyorum kimyasal ya da dış gebelik gibi o yüzden bekliyorum kesin olsun diye
Ssstey Gizemceylan yaa gerçekten mi ne kadar güzel ben de kalp atışı duyduktan sonra söylemeyi düşünüyorum
Dorukunannesifatma Biz eşimle ilkinde test yapıp hemen soylemıstık ordan oraya yayıldı tabi 6 haftalıkken de düsük yasadım… ikinci gebelıgımde ise 3 aydan sonra soyledım sadece eşimle ben bılıyorduk ☺️ Ayan 35 haftalığız 💓
baby_mama Ben öğrenir öğrenmez ailelerimize söyledim, sonuçta aile, kötü bir şey olsa yanımda onlar olsun isterim. Akraba ve arkadaşlara 3. aydan sonra söyledik. Eşime sürprizli söyledim ama ailelere normal söyledim, pasta alıp toplandık kutladık 🌸