Angelsmom29 Mkadds aslında cokta erken değil 16 hafta bize de 13 haftalık kızı andırıyor dedi 17 de tam belli olcak inşallah 🥰
annepanda Mkadds bana 8.haftada solda duruyor boyle olunca kiz deniliyor bakalım ne olacak dedi doktorum. 12.haftada buyuk ihtimal kiz ama alisveris iicn acele etmeyin dedi. 18.hafta kesin kız dedi. 22.haftada detayliya gordim oradada kesin kız olunca gelsin alışveriş 😍
Zeynepreyyan Mkadds 16 haftada yanılma olmaz genelde ama benziyor dediyse emin değildir doktor bazen bacak arasını görmeden de yorum yapıyor bazı doktorlar
Mucizeeemmmmmm Mkadds canım ben cinsiyeti 12. Haftamda öğrendim erkek olduğunu söyledi doktor yanılma olmadı
baby_mama annepanda 8. haftada duruşa göre tahmin mi yaptı, çok ilginç, Ramzi teorisine göre mi dedi. O zamanın ultrason fotoğrafını yükleyebilir misiniz acaba çok merak ettim, benimkiyle karşılaştırmak istiyorum 🤭
Angelsmom29 Mkadds olan durumlarda var ama haftanız büyük yine de detaylı ultrason bekleyin alışveriş için
Angelsmom29 Mkadds rabbim hayırlı olanı versin benim de bir oğlum vardı melek oldu doktor bu bebeğime de 13 te kıza benziyor dedi daha tam kesinleşmedi 17 de belli olacak inşallah rabbimden gelen herseye razıyız saglıklı hayırlı evlatlar olurlar inşallah 🤲
Arifcaninannesi Mkadds ilk oğlumu 12 haftalıkken söyledi hiç değişmedi doktorum aynı bu arada ikinci oglumuda 13 te söyledi 14 ye keisnlesti ddun
Ozo34 12 . Haftada 2 dr da erkek demişti. 15. Haftada kendi drum perinatolog bu arada kız dedi çokta net konuştu 17 oldum değişmedi kız 🤲🤲
GmzAykn İki çocuğumda da yanılma oldu kızıma erkek şimdi hamileyim oğluma kız dendi😊ama 12-13 haftalarda..16 da çok nadiren gözükür genelde cinsiyetin netleştiği hafta çünkü ama oğlun olmasını çok isterim..