Rumeysayavuz 39+1im ve kızım bir türlü gelmiyor. 1 haftadır aralıklı sancilarim da oluyor ama yok yok yok Yarin doktor kontrolumuz var. Dua edin de dogurayim artik. Sizde durumlar ne anneler
NilayRuya Rumeysayavuz Allah tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah 🤲 ben de doğurmak istiyorum tek sorunum 21 haftalık olmam 😁😁 çok sabırsızlanıyorum ama daha yolum var🥰
Ayseninannesi Rumeysayavuz 39+2 hala 5 günü var ama korkum geçmesinden yana hiç uyumak istemiyorum kendimi zorluyorum ki doğum olursa dinlenmiş olmak zorundasın diye 🙂
ZehrasMom Rumeysayavuz bende doğurmak istiyorum artıkk 😣 ama daha benim haftam gelmedi o yüzden sabrediyorum 🥲
Rumeysayavuz NilayRuya Sende jnsallah sağlıkla kucağına alırsın evladını canim benim. Günler azaldıkça geçmez oldu ya 😄
NilayRuya Rumeysayavuz inşallah kuzum😁 günler bana zehir oldu ya kaç gecedir uyuyamıyorum anksiyete hastasıyım uykuya dalacakken sıçrıyorum nefes alamıyor gibi oluyorum hamilelikten dolayı ilaçlarımı da bıraktım 🙍
Karaytu Aynen canım biraz zorlayacaksın kendini uyumaya ben oğlum da 40 haftayı bile bitiriyordum nerdeyse
Baharata Rumeysayavuz 39+6 hiçbir belirti yok dün nstye girdim sancı çıkmadı çatı muayenesi oldum açıklık yok 42 yi bulmaz inşallah 🤦🏻♀️