NilayRuya Kızlar geceleri uyuyamıyorum tam uykuya dalcam sanki nefesim kesiliyor kötü oluyorum uyanıyorum hemen , bu saat oldu yatamiyorum sol elimin parmakları da uyuştu korkuyorum . Gözümden uyku akıyor ama yatamıyorum kötü oluyorum 🥺
Herseyguzelolacak NilayRuya aynı ben iki gecedir uyuyamıyorum baş agrisindan olucem artık tam dalicam sicriyorum bence anksiyete sen bendede var çünkü
yadeninannesi NilayRuya Bende anksiyete hastasıyım 31 +5 haftalığız. Hamileliğimin ilk başlarında çok zorlanmıştım şimdi de ara ara. Benden size tavsiye kafanızda birşeyleri kurmaya başladığınız an bilmeseniz yanlış örseniz bile örgü yapmanız güzel bir terapi kafa dağılıyor. Yada mandala alın boyayın. Ben bu şekilde çözüm buluyorum. Bu beynimizin bize bi oyunu bunu unutmayın. Aslında hiç birşeyimiz yok ama kurdukça krizlerimiz tutuyor oda bizi daha çok mahvediyor.
Mom0101 NilayRuya anksiyeteden. Yani gebelikteki normal seyler bile anksiyete ile azıyo. Ben de bi bulantım olsa hasta hissetsem iyice darlıyo mesela. Aynı sekilde uyumak istemiyorum..
NilayRuya Herseyguzelolacak evet bende öyle sıçrar gibi oluyorum resmen uykuya dalacakken fenalık geçiriyorum uyanıyorum kendime geliyorum şuan da uykuya dalmaya korkuyorum
Mom0101 yadeninannesi 32+0 im bende ama anksiyete geldiginde kafami baska seye veremiyorum ki. Ağlamak istiyorum sadece olmuyo öyle mandala falan bende malesef
NilayRuya yadeninannesi evde iyice bunaldım yapacak birşey bulamıyorum sanırım bu yüzden iyice kötü oldum dediğiniz gibi kendimi oyalayacak birşey bulsam iyi olur çok teşekkür ederim
yadeninannesi Mom0101 Çok geçmiş olsun hayırlısı ile doğurup yavrularımıza kavuşuruz inşallah. Ben doğumdan sonra biraz daha rahatlarım kafam hep bebeğim de olur kötü şeyler düşünmem diyorum. Umarım da öyle olur 🙏
yadeninannesi NilayRuya Anksiyete hastaları olarak bence de hepimiz evde tıkılı kalınca bunaldık. Umarım bu günler çabuk geçer
Mommy2b NilayRuya evet rahatlatıcı özelliği var sinir sisteminde. Melisa çayı gibi ama hamile olduğumuz için onu tüketemiyoruz tabii ki 🌿
NefesDeniz NilayRuya Canım benim kıyamam sana iyi şeyler düşün hep huzurlu olmaya çalış..bak muhakkak 7 kere ayetel kürsi oku yattığında inan çok iyi geliyor. Sonra adaçayı al iki günde bir bir cevzenin içine koy biraz ocakta yak evde dumanını gezdir. İnan enerjisi çok güzel ben dua ederek tüm evi dolaştırırım. Hem kötü enerjileri alıyor hemde mis gibi konusu huzur veriyor insana..minik bir keseye lavanta koy yastığının içine yerleştir uykuya dalmana çok yardımcı olur.
NilayRuya NefesDeniz canimmm çok teşekkür ederim bunları mutlaka deneyeceğim ☺️ çok kötü birşey bu anksiyete ya gece ölüyorum sandım gözümden uyku akıyordu ama uykuya daldikca nefed alamadım
Yasmink NilayRuya nefes delığı yaşamıyorum bana düşünce geliyor bol bol yaşadığım sıkıntılardsn dolayı geri geldi gibi ama umursamamaya çalışıyorum örgü iyi geliyor cidden sizdeki panik atak sanırım dinlemeyin kendinizi ben öyle yapıyorum
Gustave Bende öyle, her gün sabaha karşı 5 gibi uyanıyorum tekrar uyuyuncaya kadar saat geçiyor, mutsuz ve umutsuz uyanıyorum tüm gün mumya gibiyim.. 😔