Cnsyldzzz2909 Kizlar 21 haftalık olduk dün sabahtan beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum en son dün sabah hissetmiştim normal mi bu durum ?
Mehlika_m Cnsyldzzz2909 normal canım benim de oyleydi 27 oldum hala bazen oluyor uyuyorlar minnoslar ☺️
Mom0101 Normal daha kücük. Yarın hareket eder tatlı biseyler ye. Ayaktayken sen o hareket ediyodur hissetmiyosundur
Kuzeyufuk haticem5707 sizinkinin durmaması normal zaten postu yazan arkadaşın Kİ daha minnak çok normal o haftalarda çok az hissediliyor hele ayakta hiç hissetmiyordum ben
senakhrmn ipekursat 21.hafta bence çok erken. Ben ilk net hareketini 24.haftada hissetmiştim, şimdi 29.haftadaym şuan bile düzenli değilki. 18-20 saat uyuyor bebişler bence stres yapmana gerek yok ama yinede için rahat etmiyorsa doktora gitmelisin.
Cnsyldzzz2909 senakhrmn canım ben 16 haftada hissettim ilk hareketini doktorum kimisi erken kimisi geç hisseder dedi :) yanlış biliyorsun sen sanirim
senakhrmn Cnsyldzzz2909 Kimisi erken hisseder tabiki ama 16.haftada çok çok erken canım. Bende 18.haftalarda balık yüzmesi gibi hareketler hissettim ama bu çok net değildi ve hissettim diye nitelendirmem yanlış olur. Bir çok doktorun dediği 28.haftaya kadar hareketler düzensiz olur bence yanlış bilen sensin hissettiğin hareket net bir tekme olamaz.