Busra3509 Arkadaşlar, az evvel tuvalete gittim Kan geldi sildikce pecete ye bu nedendir. Kasıklarım da agrı var biraz. Aniden oldu hic biseym yoktu. 🥺🥺
Jasmineee Busra3509 geçen haftada benim kanamam olmuştu 16 haftalıkken inş atlatırsın sende bir gece hastanede yatırdı doktorum
Nare1996 Busra3509 benımde oyle oldu hemen acıle gıdın progestan verıyolar ıhmal etmeyın ıgne ve ılacla en azından tutunur sıze ınsALLAH güzel haberler alırsınız
Madinanin-Annesi Bende acilden geliyorum bu ne yaa Allah her kese yardim etsin cok zor.InsAllah iyi olursun korkma
Madinanin-Annesi Busra3509 evet iki hafta acilde yatdim.Bu gunde su geldi ama neyseki bebek suyu degilmiw pazartesi ultrason olacaq bakalim neymis
aylh4467 Busra3509 benimde oldu 27 haftalık oldum bende 2 gün önce başladı biraz duruyor sonra başlıyor bazen kahve bazen de kırmızı doktora gittim kanama alanı yok dedi eski kandır dedi muhtemelen ama durmadı dün de pıhtılı geldi gece acile gittim yine bir sorun görmedi biraz aşağı inmiş eşi dedi dinlen dedi 3 e çıkardı progestan ı bende korkuyorum inşallah geçer bir an önce sorun olmadan
Busra3509 aylh4467 bana ilac vermedi. Enfeksiyon da varmis bende ona fitil verdi. Kanamayı takip et cogalırsa gel dedi 😪😪
Busra3509 Di62 Allah razı olsun. Acile gittim Kanamayı tekil et Bebegn kalbi atıyor dedi. Enfeksiyon varmıs ona da fitil verdi Kanamayı izle devamli dedi. Cogalırsa gel
aylh4467 Busra3509 enfeksiyon için tahlil mi yaptılar bana hiç tahlil falan yapmadı baktı kalp atışı var dramatik bir şey görmüyorum dedi gönderdi ama durmuyor Az az geliyor hala
aylh4467 Busra3509 17 haftadayım bende. evet bazen kesiliyor bazen yoğun anlamdım bende bir an önce dursa da içim rahatlasa çok tedirginim bu şekilde
Di62 Busra3509 iyi cok şükür canım benım. İhmal etme sakın allah kucağına almayı nasip etsin dinlen hep uzan mutlaka
Nare1996 Busra3509 Bır cok arkadasım fitil kullandı suan gebelıgı saglıklı bı sekılde devam edıyor endıse yapmayın güzel düsünün süreklı dinlenın ınsALLAH hersey yoluna gırer