mommy00 Ya kızlar hamilelikten kaynaklı çok fazla gaz var ve Artık bu durum utandırıyor beni eşim vs oluyor 🙄 şişkinlik var gaz problemi var sizdede oluyor mu 14 +1 deyiz
Gokceeeee-_ mommy00 Evet canım bende de var aşırı gaz hamilelikte normalmiş bebek baskı yaptığından dolayı oluyor diye biliyorum ben bazen tutamıyorum kendimi 22 haftalığız 🙈
Eski9 mommy00 valla tuvaletten çıkamaz olduk bende odalara kaçıyorum heleki akşam yemeğinden sonra karnım oluyor davul bir gaz bir gaz aman Allahım yani patlicam sanki çok zor ilk gebelikte de boyleydim yine aynı normal hamilelikte zavallı organlar 😁😁
mommy00 Gokceeeee-_ ya normal bir olay ama fazla olunca insan açıklama yapmak zorunda kalıyor bak canım bu hamilelikten kaynaklı 😅🤪🤪🤪🤪
Gokceeeee-_ mommy00 Evet yaşayan bilir ama yaşamayan bilemez bu durumu utanıyor insan açıklama yapma hissi duyuyor 😂😂
Sed22-09 mommy00 evet bendede çok oluyor o gazın karnımda haraket ettiğini çok net hissediyorum bazen kaçıyor bazende ne yalan söylim ağrıdansa salıp gidiyorum eşimde bana ne pis oldun sen hiç böyle değildin diyip gülüyor nabim içime atayım da ağrımı olsun hamileyim ben diyorum aman bahaneside hazır diyor 😂😂😂😂
DaisyMom mommy00 ahh ahh bu durum birakmiyor yakami 😂 34 haftalik olduk ozellikle mubarek geceleri geliyor 😂 Esim benden erken uyur.Ben sessiz sessiz yaparim.Ne yapalim yoksa agri veriyor.Baktim yavas yavas olacak is degil sonu gelmiyor.Lavaboya kalkip rahatca cikartiyorum😂Bazen cok oluyor bazen olmuyor 🤦♀️
Eski9 findikkurdu2 gaz olsa iyi kolik dogdu mübarek evlat 3 ayım 3 yıl gibi geçti çok zordu ama bebeğin gazlı olmasının onla alakası olduğunu zannetmiyorum bazı bebekler oluyoor işte böyle etrafımda kendi kızım gibi bir tane görmedim valla herkes şok olmuştu şimdi ödüm kopuyor buda öyle olacak diye 😁
findikkurdu2 Eski9 benimde hamilelikte durumum sizin gibiydi ve bir gaz kütlesi doğurdum mübarek 3yasi bitene kadar sürdü 😱 ve bu sebeple oğlum ameliyat oldu, yoğun gazdan tıkanma oldu vücudunda. Ve 6 yılın üstüne ancak cesaretimi topladım 😊😊
TDE mommy00 ay hiç utanmayın. Çıkıyorsa gazınız dua edin:) ben çıkaramıyorum ne alttan ne üstten mahvoluyorum. Karnım taş gibi oluyor kramplar giriyor. Kocanız da hamile olduğunuzu biliyo sonuçta onun çocuğunu taşıyorsunuz sanki başka zaman yanında gaz mı çıkarıyorsunuz.