Mucizemol Nurasl ya silik çıktı 3 kere ama yerleşme kanaması falan yok progestan fitil kullanıyorum o etkiler mi acaba
Nurasl Mucizemol koruyor olabilir benim de başında lekelenmem vardı progestan kullanıyordum adetinden kaç gün geçti 3. Kere silik çıkmış vardır inşallah
Mucizemol Nurasl benim transferimin 8. Günü canım 3 kere test yaptım silik çıktı ama aklım o lekelenmeye takıldı kan tahlilini ayın 14 de yaparsın demişti doktorum
Nurasl Mucizemol He o şekilde o zaman bekle canım az kaldı zaten Allahım inşallah nasip etmiştir sağlıklı şekilde 😍
ratatosk Mucizemol yerleşme kanaması herkeste olacak diye bir kural yok ben de tüp bebek ile hamile kaldım Progestan kullandım herhangi bir kanama olmadı hamileliği öğrenene kadar sürekli idrar testi yaparak kendinizi strese sokmayın Dr un kan verin dediği güne kadar sabredin önce kan a geçiyor sonra idrar a 🤗 inşallah olumlu sonuç alırsınız.
Gizmoo Mucizemol biz seninle aynı gün olduk transfer canım . Bende şuan kasık ağrısı var biraz kanama oldu doktor yapacak bişey yok korkma progestana devem et dedi. Ben test yapmadım idrar yanıltır üzülürüm diye yarın gidip kan vereceğim
Esrasen Mucizemol Tam 6.gun kanamam gelmişti benimde idrar testi yaptim iki kez hic cikmamisti kan verdigimde orda görüp çok şaşırmıştım kan tahlilini bekle bence☺
ratatosk Mucizemol bilmez miyim 🙈🙈 beklemek zor ama odaklanmamaya çalışın meşgale bulun kendinize yoksa zaman geçek bilmiyor
Mucizemol ratatosk öyle gerçekten ya rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah banada 🤲seninkinide hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗
Sibbeell Canim merhaba benim de 6. Gün herhangi bit kanama olmadi. Bnde ayni fitilden kullaniyorum yorumlari okuyunca benim de icim rahatladi tesekkur ederim herkese 13 . Unde kan vereceğim bakalm ❣ hayirli sonuc aliriz inşaallah
Mucizemol Sibbeell inşallah güzel sonuçlar alırız canım benimde hep aklıma takiliyodu eltim 6 haftalık hamileyken lekelenmesi oluyodu diye doktor progestan vermişti benimde aklıma takıldı acaba keser mi diye
Mucizemol Gizmoo Gizmoo ben dayanamadım yaptım canım 🥰bende lekelenme olmayınca korktum bende eltim progestan dan olabilir dedi senin kanaman ne kadar sürdü bende yarın gidip test yapicam inşallah rabbim yüzümüze güler bizi sevindirir 🤲
Gizmoo Mucizemol ben tam anlamadım canım kanamayı sanki bi yerim kesik ordan geldi gibi oldu. Sonra dün gece kahvemsi oldu tekrar ama bida yok bugün çok kötü kasıklarım ağrıyor özellikle sol taraf aşırı ağrım var
Mucizemol Esrasen benimde idrar silik çıktı canım yarın kan testi yaptıricam çok heyecanlıyım inslalah güzel sonuç alırım 🤲🥰
Mucizemol Gizmoo inşallah hamilesindir canım rabbim güldürsün yüzümüzü bendede leke falan olmadı 3 kere progestan kullanıyorum vajinadan o etkiler mi bilmiyorum
Meleklerm23 Merhaba ikinci kez hamileyim bıgün öğrendim iki gün önce yerleşme kanaması mı bilmiyorum lekelenme oldu ilk gebeliğimde olmamıştı.