sansemiha 11 haftalık hamileyim son günlerde akşamları başlayan şiddetli baş ağrılarım oluyor. İlk gebeliğim ne yapacağımı bilmiyorum migren tarzı gibi bir ağrı,tavsiyesi olan var mı bayanlar ? 😔
sntn sansemiha parol kullanabilirsiniz eğer ilaç kullanmak istemiyorsanız migren taşları var sertleştirilmiş krem gibi bir şey mentollü onu kullanabilirsiniz yada daha doğal olsun istiyorsanız kendim de bunu kullanıyorum aktardan nane yağı alıp biraz su ile açıp şakaklarınıza masaj yapabilirsiniz bulunduğunuz odaya oda kokusu gibi uygulayabilirsiniz ama su ile açım birazcık mentol baş ağrısına iyi geliyor
ozi52 sansemiha Valla canım benim de çok agrıyo du ıkı gündür sanki sag taraf yoktu bende. Ne yaptıysam geçmedi. Karanlık oda da gözlerimi kapadım sora dua araştırdım. Rukye ayetleri adı altın da dua buldun youtub’da onu dinlerken uyumuşum. O kadar güzel uyumuşum ki hem de anlatamam. Gözümü açtıgım da ne agrım vardı ne bişeyim. Kafam yeniklemiş gbydi. Şükür rahatladım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Merimex sansemiha 11.haftamda beş gün akşamladi başlayan yatağa girince şiddetlenen bir ağrı çekmiştimm asla unutamıyorum beş gün sürmüştü her yolu denememe rağmen geçmedi. Hamilelikteen öncede migrenim vardı ama akşamları şiddetlenmesi garip diye doktora da gittim kan idrar vs sıkıntı yoktu. Beş gün dayandım:(((((
NilayRuya sansemiha ilk haftalarda benimde çok ağrıyordu şuan 21 haftalığım bu gece tuttu başım felaket ağrıyo
HAU Benimde migrenim var migren ilaçlarım var ağır malum hamile olunca onları kullanamadım doktoruma söyledim oda hamilelerin kullandığı ilacı verdi tam etkisi olmasada hafifletiyordu ama geçmiyordu ancak parol atabilirsin şimdi
idilnaz sansemiha benimde sizin gibi baş ağrım oluyor akşamları iki gündür ağrıdığı zaman tansiyonuma bakıyorum yüksek çıkıyor p. Tesiydi bekliyorum doktoruma gidecem sizde ağrurken Bi tansiyonunuzu kontrol edebilirsiniz benim e migrenim var bu arada
ozi52 sansemiha Canım kopyala yapıştır çıkıcakmı dua… Rukye ayetleri diye geçiyo… Aaaa Direk geldi 😅😅😅😅
sansemiha idilnaz tansiyonum sürekli düşük çıkıyor zaten daha dün gece acildeydim yine düşüktü tansiyon düşüklüğü de baş ağrısı yapar mı?