Ozge1123 Merhaba arkadaşlar bana doktor önerebilirmisiniz. Devlet hastanelerinde malesef ki randevu yok ücretleri de uygun olan bi doktor olursa çok sevinirim
Selimegzoglu Ozge1123 ziya çetin var kendi muaynanesi var muayene ücreti 100 tl doruk jimer pembemaviyle anlaşması var çekirgede kliniği
Melisaaa16 Ozge1123 Çekirge doruk hastanesi, nurhan Çelik 160 TL ücreti, güleryüzlü ilgili bir doktor
Elifkyhn1993 Ozge1123 ZUHAL ÖDER SAYLIK.fsm bulvarnin arkasinda hemen 200tl ucreti ozel muaynane cok temiz iyi biyer doktorda iyidir 2.dogumum bnm. Medicanille anlasmasi var yeni yilda herhangi bir zmn gelmicek dogum 4500tl. 3 4haftada bi cagirir bi ucret alir bi almaz yani ortalama 1bucuk ayda bi muayne ucreti vermia oluyosunuz. Hastaneyle muayanne 2sokak arasi oldugu icin dogdada ucarak geliyo zaten
Elifkyhn1993 Ozge1123 ozel hastanelerde suan cok yogun virus var falan bnce hc ugrasmayim heryerde foyatlr ayni deil sezryanla normal dogumu degiatrenler var ek ucret alanlar var gerek yok. Bnedicabilde 3bucuk sene once doguk yaptm 3500du suan 4500 bnm doktoruma gdiersen bu sekilde zam yapmiyor dedi
Ayssmom Yıldırım doruk Kemal köroğluna gidiyorum 140 tlydi en son şu an zam geldimi daha gitmediğim için bilmiyorum
Ozge1123 Elifkyhn1993 aslında şöyle söyliyim gittiğim doktor vardı fakat eve hırsız girdi ve bütün birikimimiz gitti şimdide uygun olsun diye çok araştırıyorum devlet araştırıyorum ama şehir hastanesi çok uzak bana. Kestel ve şevket de randevu bulamıyorum 🙄
ogrencianne35 Ozge1123 bende kestel de yaşıyorum hamileligimi öğrendigim zaman evde gidip hastanede test yaptırmak istedim ve kestel devlet hastanesinde bir kadın doğumcu yok. ama sevket yılmaz da çok rahat randevu alabilirsiniz e nabız da açılıyor hemen 182 ile aradığınız zaman da hamile olduğunuzu söylerseniz ona göre randevu veriyorlar ve sevket yılmaz da kadın doğum binası ayrı. koronoyla alakası yok. ben 3lu taramami orada yaptırdım özele para vermemek için biraz fazla gidip geldim ama asistanlar doktorlar gayet ilgili ve inanın eski kalabalık asla yok
ogrencianne35 Ozge1123 ben bu ayın 4 unde e nabız da baktım 5ne randevumu aldım hemen ve 3lu taramami yaptırdım ultrasona girdim 18 inden sonra sonuç almaya gideceğim sadece
Elifkyhn1993 Ozge1123 valla etraftan duyduguma gore en iyi ve uygun fiyatli doktor. 3sene oldu bnm ilk cocuktan bu yana 150di 50tl arttrmis kadin daha napcak ihtyacida yok ztn😃
ogrencianne35 Ozge1123 dediğim gibi mhrs den sevket yılmaz a çok rahat randevu alabilirsiniz ve inanın kestel de şevket yılmaz daki gibi her şeyi yapabileceklerini sanmıyorum şevket yılmaz araştırma hastanesi
Mdnyldz 18.haftamdayim, Medicana Dr.Okan Özdene gidiyorum 4.haftamdan beri aşırı memnunum güler yüzlü ve siz sormadan herseyi en ince ayrıntısına kadar açıklıyor.