ucan44 kizlar ben 10 haftalik hamileyim goguslerimi biraz sıknca sut geliyo ilk gebeligim benim. Bu durum normal mi sizce ?
1987gokce ucan44 bende de 23 haftada gelmeye başladı normal canım ama sikma sütünü o ilk süt bebeğe aşı gibi çok faydaliymis. 30. Haftadayiz hala siksam gelir ellemiyorum ama 😊
Sumeyye646 ucan44 olabilir canim normal ama sıkma bence ben hemsireyim öyle 20li haftalarda bi gebe gelmişti o da süt geliyo diye sıkmış bikac gun erken dogum tehdidiyle yatmıştı hic elleme bence
Yoncaeroglu ucan44 canım hiç bilmiyorum normal mi ama göğüslerden hamilelikte sıvı süt gelmesi oluyo bildiğim kadarıyla sikmaman gerekiyo bide göğüs pedleri var çok geliyosa onlardan koyabilirsin sıkma ama
ucan44 Zencefil26 oyle valla uygulamada bakinca bebeginiz kiraz buyuklugunde yaziyor bende yeni farkettim gorunce korktum 😂
1987gokce ucan44 yok canım nasıl icsin. Dogumdan sonra ilk süt sarı oluyomus o çok faydaliymis sıkma demişti bana sağlık ocagindaki ebe.
1987gokce Yoncaeroglu instagramda Gülten ebe diye bir hemşire var. Sütü kesilen annelere bile danışmanlık veriyo ve yeniden emziren bir çok anne var. Tavsiyelerini oku bence canım çok iyi motive ediyor. 😊 sağlıkla sıhhatle gelsin yavrularimiz 💕
Yoncaeroglu 1987gokce hemen bakıcam canım çok sağol amin inşallah hepimizim bebeği sağlıcakla gelsin inşallah 😊❤❤