Yavrusununannesi___ Kızlar bebek bezi indirimde olan site nereler , ayrıca 1 numara yeni doğan kaç adet alacaksınız Trendyol da 210 tanesi 105 TL ye gördüm fazla mı olur siz ne aldınız deneyim sahibi olan anneler daha iyi bilir gerçi fikirlerinizi bekliyorum
Duyguff Yavrusununannesi___ benim hemşire atkadaşım 1 numara alın dedi çok fazla almayın dedi bebek sevmeyebilir dedi 😬 belki fikir olur sizede
Elifkyhn1993 Yavrusununannesi___ cok fazla ewt 2.ye hemen gecersin hizli kilo aliyo ozellkle sutun gelrse. Bn 1 no 120 2no 210aldim
Elifkyhn1993 Yavrusununannesi___ trendyol hepsi burada ve gitti gidiuo. Ama bn heosi buradadan denk getrdim tanesi 45 50krsa geldi ayri ayri cok ucuza buldum
Fazis Canım o kadar alma istersen pişik olabilir bezler elinde kalır denildiği gibi bebek her bezi sevmeyebilir ona göre değiştirip denersin ben sleepy 40 adet olandan aldım eğer pişik yapmazsa devam edicem
aselelif06 1 no dan 60 tane aldım 40ı dolar ve 2 ye geçeriz diye düşünüyorum 🥺 baktım olmadı bi paket daha alırım
DaisyMom Yavrusununannesi___ ben jokerden 80 tane sleepy 1 numara aldim.Fazla gelecegini dusunmuyorum.Hemen alacagiz zaten bezini bekletmeden.iki tanede de yesil paketli olan sleepy islak mendil aldim.80 tanesi 54 tl felandi.Ayrica 20 tl uyelere ozel kuponda vardi.Islak mendiller bedavaya geldi.Ayriyetten bir tanede sleepy islak mendilde hediye etmisler 🤗Yani trendyolada baktim karsilastirinca joker daha uygun geldi.Bir bak derim.Sleepy olsun saticisi dikkat et canim.🤗tek sikinti kargo 1 hafta sonra cikti dagitima ptt ile gonderiyorlar.
pitircikannesi1 Yavrusununannesi___ trendyolda kasim indiriminde 210 adet sleepy 94 buçuk tl ye almıştım bende o zaman canım
DaisyMom morusevenanne 2 veya 3 ay oncede siparis verdim yine ptt ile gonderdiler.Bu sefer yine aldim jokerden yine ptt.Yengemde birsey aldi ona da ptt ile.Hatta gecen hafta cuma kargo gelmis.Bu cuma ancak dagitima cikti kargo geldi.Ptt cok gec getiriyor.Kargo seciliyor diyorlar ama hic oyle birseye denk gelmedim.
Jdiebsh Yavrusununannesi___ bende bugun aldım molfixin 100 tamesı 50 küsüre aldık bu bıtmeye 2 numaraya gecerız buyuk ihtımal hem sıkmaz hem çişi falan da taşmıyo bi numara buyuk kullanınca kızımda hep oyle yapmıştım
Gizem___ Yavrusununannesi___ sleepynin boyutu diğerlerine göre küçük yazmışlar yorumlarda ben de 2numara sleepy 105₺ye aldım. 3-6kg zaten. 1numara sleepy yenidoğan alacağım bir de küçük paket.
bryc Yavrusununannesi___ 40 lı aldım zaten o bitince de deneyerek alıcam yenidoğan olmayanları çok fazla kaka yaptıkları için bi büyüğünü alırım diye düşünüyorum
Ortmenanne16 Yavrusununannesi___ 40li olarak bir paket aldım slppey natural eğer pişik yapmazsa stok o zaman yaparım stok derken abartı olmaz o da bebek iri biraz hemen 2ye geceriz gibime geliyor 🙏🙏
Fatoemir Yavrusununannesi___ ilk oglumda 1buçuk paket bez gitti içinde 60 tane vardi bundada iki paket alicam 1ay sonra ister istemez degişiyor kilo aldigi için
Busrahalil44 Canım 25 günlük bebeğim. 60+42 kullandım bitti şimdiden dahada 1 numara sleepy kullanıyorum günlük 5 bez dolduruyor ona göre hesaplamak lazım
Mcakir herkes farklı bir şey söylemiş. Herkesin bebeği farklı tabi normal😊ideaili kaç adet sizce ne çok ne az ? 😅