Elifgvn Ninam Daha yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın yok değiştirmedim yine İlknur hanıma gidiyorum hatta yarın randevum var
Kkubrademir Bende sizin gibi beyhekim ile ilgili endişelerim var bi kaybım var ve yoğun bakım konusunda endişelerim var İlknur Hn devam ediyorum. Onunla devam etmek istiyorum ama hastane beni çok etkiliyor 😫
Elifgvn Ninam sizin neredeyse bitmek üzere hamilelik serüveninuz lütfen İlknur hanimda ve beyhekimde yaparsanız bizi bilgilendirir mısınız rica etsem. bizde sizden faydalansak bilgi konusunda
Prensesannesi54 Rabia54_ bey hekimde biz sorduk sadece 3.cu düzey yoğun bakım yokmuş riskli bir gebeliginiz yoksa orayı tercih edebilirsiniz bende oraya gidiyorum kimi duyduysam çok memnun ebelerden vs sadece hastane biraz eski oda çokta önemli değil adatipla medarla ilgili ise bende bazı şeyler duydum
Rabia54_ Prensesannesi54 merhaba ben pazartesi günü doğum yaptım medarda oldu ön yargılı davranmışım gerçekten hemşireleri vs çok ilgili alakalı bütün personeli öyleydi hiç bi sorun yaşamadım cevabınız için teşekkürler