AsyAras Semihkader daha çok küçük tabiki normal hissetmemen ben ilk 17. Haftamda hissetmiştim.Biraz daha sabretmen gerekiyor hissetmek için 😍
PnrBkr Canm çok erken daha ya sabirsizsin biliyorum ama daha çok küçük bebeğin ben 20.haftada anca hissetmeye başlamıştım😃
Semihkader PnrBkr çok merak ediyorum ya nbide çok istiyorum hissetmeyi çevremdeki insanlarda hissetmen lazım dediler o yüzden endişelendim size sormak istedim 😊
BusraMuratS Semihkader Yani o haftada hissetmen mümkün değil bebiş daha çook küçük 😊 Ben ilk 17. Haftamda yedim tekmemi sonrası hep kıpır kıpır şimdi 24+5 teyiz 😊 azıcık daha sabret 😊♥
PnrBkr Semihkader hayır canım olur mu öyle şey bnde geç hissettim hareketlerini ozelliklede ilk hamileliginse biraz daha geç hissediyor insan her söylenene inanipta canını sıkma 😃😃
sedaaa Henüz çok erken ben 17. Haftada hissetmiştim ilk suan 31.haftadayız hiç durmuyo oğlum merak etme canım sonra bol bol hissedersin inşallah 😇😍😍
Deletedmom15257 Semihkader normal hissetmemek hiç dr sormadin mi yada nette bakmadim mi kaç haftada hissedilir diye ?