Erenannesi Kızlar popoma sanki anide uzun iğne yapıyorlar gibi ağrı giriyor 37+5 fena halde ve yemek yedim akşamdan beri ağlıyorum aşağı inmedi mideme soluk borusunda kaldı 😂😂 bu iğne gibi olan ne sancı mı giriyor acaba 😔😔
ipekkkkkkk7 Erenannesi Bende 34+1 im bende de şu an kasılma ve sancı var bende şurada bekleyeyim hani erken ama yalancı sanci felan sanırım
Balbocegi_ Erenannesi baya degisik bir agri canim belden girmesi veya kasiktan girmesi gerekir ilk normal adet agrisi gibi sonra siddettenlenme 10 dk bire dusup dakikalarin yavas yavas dusmesi veya kan gelir sonra agri gelir bende oyle olmustu mesla gibi
Eavsar Erenannesi benimde oluyor vajina bolgesinde sanci ama nst de çıkmıyor bile doktor dogumla alakali degil degmisti ama aynimi bilemem hemoroid sancısı gibimi seninki
[silindi] Hiç bilemedim öyle bir ağrı şeklide duymadım sancı belden giriyor sanki ara ara olmasi lazım
Erenannesi [silindi] bildiğiniz kaynana çimdiği dedi annem ama sanki böyle hemşire aniden iğne batırır ya vajinama da öyle ağrı giriyor 😔😔
Erenannesi ipekkkkkkk7 evet bana da 34 den beri oluyor ve sancı çıkmamıştı ama bu 3 gündür aşırı sıklaştı
[silindi] Erenannesi o vajina ağrısı bende de var sanki yerinden çıkıcak gibi çok kötü pazartesi kontrolum var bakalım ne diyecek
Erenannesi Eavsar benimde nstde sancı çıkmadı ama sanki bildiğiniz doğum sancısı çekiyorum çünkü çıkacak diye beklerken çıkmadı şaşırdım bende 😔
Erenannesi Balbocegi_ dakikası yok ama giriyor böyle bide çok değişik iğne batıyor gibi vajinamla popoma belime de değil 😕😕
Balbocegi_ Erenannesi baya degisikmis kabizsin desem agri olur patma olmaz ins gecer asada herlde artik baya