Humeyra1234 Ataninannesi ay ben galiba anormalim 🤧 daha 5 hafta ve 4 kilo aldim zaten zayif biriside degilim korkuyorum 🤭
Zeynepreyyan Humeyra1234 çok almışsın dikkat etmen lazım. Hamilesin diye iki kişilik yersen iki katı kilo alırsın normal kilondan
Hazan_yeli25 Acemi_anne04 kaç hafta olmuş göbekte mi yok hiç ben nerdeyse doğurcam öyle göbek 20, haftama üç gün var göbek büyük yedi kilo aldım tatlı bile yememe ne rağmen maşallah size 🤗
Acemi_anne04 Hazan_yeli25 canım göbegim var ama ekmek tuz tatlı seyleri kullanmamaya çalısıyorum sadece randevularda çikolata yiyorum ve çoğu gıdalardan tiksindim malesef🤢
Ataninannesi Hepinizin yorumlarını okudum hepimiz az yada çok alabilmişiz 🥰🦥 bende 21+2 de 5 kilo aldım 🤭
Mandalina91 Mom28 15 hiç almadım :) bazen kötü mü diyorum ama bebek zaten gram alırsam kendim almış olurum 😀 göbiş belli oldu mu
ogrencianne35 Ataninannesi 17+3 deyiz tam 3 kilo aldım ama ödem de var vücudumda çok şişiyorum çünkü deli gibi tuzlu yiyesim geliyor engel olamıyorum kendime
Bilibon 59’la hamile kaldim oncesinde diyet yapip vermistim hiclica o yuzden belki hizli aldim 15 kilo vermistim suan onlari aldim dahada ne kadar alicam hilmiyoeum :) suan 33 hftadayiz 73 olduk 👻👻
mmk01 Sed22-09 aslında hiç bir şey yemiyorum her şeyden tiksinmişim nerdeyse 2 aydır ağzıma ekmek bile değmedi sabah akşam tiksindim yemiyorum niye vermeyipte kilo aldım anlamadım 😂 doktora sordum işte yemiyorum anlamsızca kilo aldım diye ödemdir dedi
Elvinferide Gzdsrm 29+3 deyi 3 kilo aldım bebeğim de 1500 gram doktor hiç yorum yapmadı kiloma bundan sonra alırsın dedi sizinki neden öyle söylemiş şaşırdım
Sed22-09 mmk01 aslında yemelisin canım artık bebiş senden besleniyor ekmek vs yemesende olur ama en azından ceviz fındık yoğurt kaşar vs bebeğe kilo aldıracak şeyler yemek gerekiyor, ödem neden olmuş ki acaba tuzlu mu yedin canım
mmk01 Sed22-09 kahvaltı yapamıyorum bile elimde değil sabahları çok kötü oluyorum tali akşam üstü 3 4 e kadar o zaman yemek yiyorum tuzlu olarak sadece bol tuzlu karpuz çekirdeği yedim bir haftadır yemiyorum ödem yapmasın diye