Sabihayag Merhaba kızlar 8 haftalık gebeyım 11 ve 14 haftalarda 2li tarama testi yaptırmam gerekiyor devlet hastanelerinde hangi doktorlara gidiyorsunuz hangi hastanede yaptırabilirim bilgi verebilir misiniz?
Buketkucuk Sabihayag şehir hastanesinde Gültekin Adanaş Aydın hanıma gidiyorum ben çokta memnunum tavsiye ederim ama maalesef şehir hastanelerine randevu almak çok zor. Ben bazen Özlem Tekin ya da Yaşar Can’a da alıyorum
Elifkyhn1993 Sabihayag illa devletmi duaunursunuz bu ara ztn yogun kalabalik virua var ozel derseniz en uygun yeri solerim
Mervefdnc16 Sabihayag Özlem Özgün Uyanıklar a gidiyorum canım Şehir hastanesinde çok memnunum ilgili biridir Ama randevu almak için mhrsden randevu talebi oluşturup o şekilde randevu alabilirsin şuan devlet hastanesi tüm kadın doğum doktorlarında yoğunluk var anca o şekilde alıyoruz randevuyu
Ozge1123 Sabihayag 1 haftadır aralıksız arıyorum kestel devlet hastanesi yakın diye. Ama malesef randevu yok
rumeysalbayrakaya Benim doktorum umi plazada. Plazanın içinde laboratuvar vardı doktorum oraya yönlendirdi. Daha yüksek bi fiyat beklerken 85 TL’ye testimi yaptılar.
rumeysalbayrakaya Ozge1123 İlk hamile kaldığımda jimer hastanesine gitmiştim 200 TL’ydi kalabalık olduğu için Yalçın Gürel’in muayenehanesine gitmeye karar verdim 300 TL şu an zamlı fiyatı çok memnunum 🙏🏻
ogrencianne35 Sabihayag bende normal de özele gidiyorum taramami sevket yılmaz da yaptırdım kadın doğum binası da ayrı koronayla alakası da yok bina ayrı çünkü