Neslihan5252 Merhaba hanımlar kız anneleri kız çocuğunuz doğduğunda kaç aylıkken dünyaya geldi. Yada erken mi doğuyor geç mi doğuyor merak ediyorum
ratatosk Neslihan5252 kızı erkeği yok bence bu işin bebeğe bağlı çevremde kız olup 40. Hafta doğan da var erkek olup 32. Haftada doğan da tam tersi de
nilsmother Neslihan5252 bende merak ediyorum vaktinde olan da var erken doğan da ama benim kızçe birkaç hafta erken gelcek gibi hissediyorum neden bilmiyorum hemen kavuşalım istiyorum belki ondandır 😅😍
hafsa0211 Neslihan5252 bizde 37+1iz karnim aşağı indi goren herkes kiz cocugu erken gelir dedi heveslendirdi beni ama dünkü muayenemde doktorum 3 hafta rahat var önümüzde dedi pek yakın görünmüyor sanki dogum🤷♀️
Neslihan5252 Eylul2107 Benim 3 tane oğlum var büyük oğlum 38 haftalıkken dünyaya geldi 2 ci oglum 40 haftayı geçmişti 3 cü oglum da 39 haftalıkken doğdu. Bu yüzden şuanda 6 hafta 1 günlük hamileyim
Nehirimmm06 Neslihan5252 maşallah canım bi oğlun daha olursa basket takımı hazır :) bi yakınımız da kızı olacak diye böyle denedi 4 oğlu olunca bıraktı inşallah şeninde kızın olur ama 3 abiyle biraz yandı :)
Neslihan5252 haziranin25i inşallah 4 cu bebeğim de kız olur dua edin benim için kız çocuğu istiyorum bende 3 tane oğlum var ama iste insan bir ukte kaliyor yine erkek olur diye
Egefe Neslihan5252 bende kız istiyorum hayırlısıyla ve süpriz bebek oldu benim 4. 3 bebeğim daha 10 aylık bende 10 haftalık hamileyim
Fazis Benim ilk kızım 41+5te geldi canım öyle kız çocuk erken gelir falan hikaye hep 😂 şimdi ikinci kızıma hamileyim 38+ 5 bitiyor bugün hala bir belirti yok 🤷🏽♀️
Neslihan5252 hafsa0211 😁😁inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bende 3 oğlan normal doğum yaptim ama 4 cude korkuyorum nedense sezeryan istiyorum Bağlatmak icin
Esma90 Neslihan5252 ilk kızım 41+3 te doğdu, diğerini de bekliyoruz bakalım biraz erkenci gibi bu sefer.Ama bu işin kızı erkeği yok döllenme zamanı, yumurtlama zamanı bir sürü tıbbi terimleri var.Kişiden kişiye göre değişkenlik gösterir bu tarihler.