mom44 Brcesresl isim çok güzel benmde aklıma direk beni beni bihterini dediği kısım geldi :-) istersen biraz daha düşün canm
dalin Brcesresl tabi sizin ve esinizin karari ama bence birdaha dusunun sonucda omru boyunca ismi tasiyacak..guzel isim bihter ama aklima ilk gelen aski menu oluyor nedense.benim kizim 5.ayina girecek ismini arven koyduk.simdi 2 aylik tekrar hamileyim simdiden bende bir erkek bir kiz ismi bakmaya basladim tekrardan cinsiyet belli olamayinca😅
1987gokce Brcesresl çok güzel bir isim2bende Müjgan ismini çok beğeniyorum kızım olsaydı kesinlikle koyardim 😊
Zencefil26 Bihter çok güzel bende düşünmüştüm bir ara ama eşim istemedi ileride Bihter Behlül diye dalga geçeceklerini sanmıyorum dizi o zaman unutulur çoktan ana bitter diye dalga geçebilirler 😂
ozlmerol Bizim jenerasyonda olsaydı belki ama bebeğiniz büyüdğünde onlar bihterin aşkı memnu olduğunu bilmezler 🙂 merak etmeyin o zamana sadece isim olarak kalır.
buse007 Brcesresl canım şu dizi olmasaydı koy derdim çok güzel isim ama akla hep behlül Bihter geliyo, ben de Asena istiyorum kızıma ama dansöz Asena akla geliyo diye koymuyorum 😂😂
Gizemimibekliyorum Arkadaşlar jenerasyonla ne ilgisi var? Aşk-ı Memnu bir roman. Her dönem diziye çevrilebilir. Yıllar yıllar önce Müjde Ar filan oynamış. Şimdi Beren oynadı. 15 sene sonra da başkaları canlandırır kesin. Bence Bihter güzel isim. Bu tarz endişeleriniz varsa bilemem de isim güzel.
minion Bence çok güzel havalı bir isim. Ve o buyudugunde cevresinde zaten bu diziyi bilen kişiler olmayacak ki
Brcesresl Ben hiç istemiyorum çok kararsız kaldım ben esila düşünüyorum ama eşimide kormak istemiyorum bakalım nolcak hepinize tesekkurler 😍
BihterErelOzyurt Benim adım Bi̇hter ☺ Anlamı gayet güzel , en iyi en doğru demek, başlarda ismimi anlamakta zorlananlar dizi sayesinde ezberlemiş oldular. Ayrıca Behlül geçen kötü şakalara da maruz kalmadım👍🏻 Yaşayan biri olarak bence iyi bir tercih 😊