Ylzozprn Arkadaşlar bu kabızlık geçmiyor kuru kayısı yiyorum hergün ama nafile ,çare bulan var mı acaba?bana çok iyi geldi bu diyeceğiniz bir şey varmıdır
TDE Ylzozprn Valla ne yaptıysam olmadı. Ne duyduysam denedim. En son doktoruma söyledim şurup verdi çok rahatlatmasa da iyi geldi. Buna da şükür dedim. Gerçekten çok zor oluyor
Sed22-09 Mukaddes321 günde 3 litre su içiyorum ama nafile inanki çok zorlanıyorum geçmiyor kabızlık 🤦♀️
Gamzekr Ylzozprn elma çayı çok güzel tuvalete çıkarıyor hamileyken de içiliyor diye duymuştum aslında grip için içiliyor içinde portakal dilimleride koyup kaynatılıyor şeker koymadan ama bi araştırıp deneyin belki fayda görürsünüz
Sed22-09 Ylzozprn pazartesi doktora gidicem ilaç varsa eğer isticem böyle çok zor oluyor karnım patlayacak gibi şişiyor yatamıyorum o derece rahatsız ediyor ya
Merveakbb Ylzozprn Saf zeytinyagina 3 incir koy sabah aç karnina 1 tane yag 1 tatli kaşigi saf zeytinyagindan için faydasi çok oluyo ben kuru kayisi yememe ragmen faydasini gormedim