Eessrra Kızlar bana uygun fiyatlı kullanışlı 2 3 yaşa kadar kullanabileceğim park beşik önerir misiniz rica etsem.
Zeynepreyyan Eessrra maccon var bende ilk kızım 3 yaşına kadar yattı. Sonra yatağa geçtik. Şimdi yine hamileyim tekrar kullanıcam inşallah. Hiç bir şey olmadı sağlam duruyor
Rumeysa10 Eessrra görümcem almıştı ve çok memnundu oğlunu 4 yaşına kadar içinde uyuttu bana da tavsiye etti
Gamzeakd Canım ben ilk oğlumda tripper marka almıştık . Hala sapasağlam .. bütün tatillere her yere taşıdık çok kullanışlıydı 🥰
Eessrra Kiymtaysenur evet canım öyleymiş tecrübeli kişilerden öneri alıp güzel bir model bulurum inşallah
Rumeysa10 Eessrra valla tam bilmiyorum yalan olmasın kendisinedir sordum o da tam hatırlamadığını söyledi wee beby di galiba corfurda almıştı
Kiymtaysenur Eessrra aynen öyle en mantıklısı o geliyor banada en azından tatile felan gidersem yanımda götürürüm
Efsane01 Eessrra Kraft almıştım ben de çok kullanışlı 2 yıldır kullanıyoruz tertemiz daha😌çok memnunuz gönül rahatlığı ile alabilirsiniz