Izm123 Kizlar burun tıkanıklığım var. Uyku uyutmuyor nefes alamiyorum hiç acaba otrivime gibi burun spreyi zararlimidir kullanan varmi?
DenizEla Izm123 Reçetesiz satılıyor canım benimde vardı gece doktoruma sordum sadece deniz suyu kullanabilirsin dedi eczaneden aldım reçetesiz
GamzeArmi Izm123 evet bana da sadece deniz suyu dediler 23 haftalık hanileyim hala burun tıkanıklığım var ve hiç bişey işe yaramadı.İliadin diye burun spreyi var doktoruma sordum sıkıntı olmaz dedi ve sadece geceleri sıkıyorum onunla rahat ettim
Uykucusirine Izm123 ah ah 15 haftaligim en bastan beri var gece uykusuzlugu nedir iyi bilirim. Burnuna masaj yaptir icindekiler disari cikinca rahatliyorsun
NaimeYilmaz Izm123 tabıkı zararsız zaten rahatlatıor anlık anlıorm sızı tıkanınca benmde azım cok kuruyor cok kotu bırsey sureklı krem surun dudaklarınıza
GldnUysll Hamileler icin okyanus suyu var ondan kullanabilirsiniz ama pek faydasi olmadi bende hala tikanikik var 27 haftaya girices qecmedi bir türlü
Epelinkiran Benim aile hekimim de kadın doğum doktorum da önermedi. Onun yerine burnuna tuzlu su çekebilirsin demişti
Epelinkiran Izm123 odanızda suyun içine bi kaç damla okaliptüs yağı damlatın daha rahat uyursunuz baş ucunuza koyun