drysfk Merhaba anneler, anakucağı alan, yada araştıran var mı? Nasıl bişey alacaksınız? Ben elektrikli kendinden sallanan istiyorum ama kararsızım gerekli mi almalı mıyım diye ? Önerisi olan varsa bende bi bakayım teşekkür ederim şimdiden 🤗
H-melek drysfk ben minik bir bebeğe o kadar radyasyon yüklemeye karşıyım o nedenle elektrikli alınmasına da karşıyım. Unutmayalım ki radyasyondan en çok fetüs, bebekler ve çocuklar etkilenir:)
Selimegzoglu drysfk ana kucağı almayı düşünmüyorum ben 35 haftalık hamileyim deneyimim Yok sadece kendi fikrim 😊 puset var onu kullanacağım puset minderide aldım yumuşacık oyuncak asmak istersem asmam için yerleride var gerek olmayacağını düşünüyorum
Kadze drysfk otomatik değil bendeki fisher price şuan iki yaşında kızım sandalye olarak kullanılıyor uyurken bazen hala onda uyuyo bebekken elim ayagimdi resmen
Esragdk drysfk merhaba bende baby plus comfort otomatik salıncak aldım bebegime 3 aydir kullanıyorum cok memnunum gercekten çok ise yariyor tavsiye ederim asagıda linkini bıraktıgim videoda güzel tanıtılmıs inceleyebilirsiniz 👍
Esragdk Aysegulemre mrb baby plus comfort otomatik salıncagi tavsiye ederim 3 aydır kullaniyorum hayat kurtarıci resmen 😊 Asagidaki videoda güzel anlatilmıs inceleyebilirsiniz
Babygirlmother @drysfk ben aldım e bebekten baby plus’ın comfort otomatik salıncak 499tl. Diğerleri aşırı ve gereksiz pahalı. Kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar çocuk onda oyalanırken bütün işlerini yapabildiklerini söylüyorlar O yüzden aldım bende. müzikleri sallanma hızını falan ayarlayabiliyorsun bebişler çoğu zaman orada uyuyormuş. Umarım bizim kızda sever ☺️
Purpura26 Babygirlmother Ya bende bu modeli gördüm özellikleri çok güzel ama bebek düşcek gibi geldi gözüme. Sanki geri geri gitcek gibi. İçine bir bebeği yatırıp denemek lazım 😀
Kadze Didem34 hayır sdce titreşim butonu var altta bebek içinde el kol sallayınca bı parca kendi sallanio üstünde oyuncağı vs var eski tip ama çok kullanışlı
mucizemm01 drysfk bende öyle düsünüyordum ama bebekler cok hızlı büyüyor ve ana kucagı hemen hemen en fazla 8 aya kadar kullanılabiliyormus bende kararsızım 🤦🏻♀️
Esragdk mucizemm01 bebegim şuan 3 aylık ama 6 aya kadar kullaniliyor diye biliyorum kemeri var zaten ayrica videoda gördüyseniz 3 farkli pozisyon oluyor tam oturma pozisyonuda verebiliyorsunuz . Ben cok memnun kaldim biraz fiyatları pahalı bunun icin letgodan bakabilirsiniz temiz seyler oluyor bazen bende letgodan almıstım 😊
Gulsum1205 drysfk civilde gördüm öle elektrikli değil ama şuan indmde bnde almayı düşünüyorum bi bakn derm
Gulsum1205 drysfk [url=https://hizliresim.com/r64PcB][img]https://i.hizliresim.com/r64PcB.png[/img][/url]
Babygirlmother @Purpura26 eşim gibi konuştun 😄 yok çok yakın bir arkadaşım kullandı ve iri bi bebekti hiç öyle bir sıkıntı yaşamadı onun tavsiyesiyle aldım bende
annee27 drysfk 5 aylik oglum var otomatik almadigima pismanim gereksizmi olur bosuna para vermis mi olurum diyerek klasiklerden aldm pisman oldm. Otomatik alsaydim cocugum da rahat ederdi bende suan esimden ikinci cocuk icin otomatik istiyorum 🙈🤣 herkesede tavsiye ederim tabi bebeginizin sevmesine de bagli su gun olmus ben hala kullanirim. Otomatigi olsa icinde uyitur yerine yatrrdm kendim sallamaktan kolum koptu sallanmadan uyumaz bizim oglan 🤦♀️
drysfk annee27 allah kolaylıklar versin 🥰 bakalım bende almaya karar verirsem elektrikli olsun istiyorum ama onlarda çok pahalı bakalım . 🤔