miray2015 acil kızlar 6 haftalik gebeyim bugün böyle birden bütün gebelik belirtilerini kaybettim az öncede pembe gibi akintim oldu bu durumu yaşayan varmı ne yapmam gerek
Melo24_ miray2015 Bence acile git canım. Ben yaşamadım fakat Doktorum en ufak lekelenmede hemen hastaneye gel demişti.
Beyzaaydin miray2015 kahverengimsi akıntılarda problem görmüyorlar ancak pembe ve açık kırmızı akıntılarda acil çağırıyolar bir gitmen de fayda var
47zeynep47 miray2015 bencede bir doktora danis ilk başlarda bir kuccuk leke yerleşme kanaması gibi oluyimus ama fazlaysa normal değil ve kahverengiyse sorun değil ama açık re kli olması çoksa zarar olabilir dikkat et uzan dinlen doktoruna da acil ulaş yani
47zeynep47 miray2015 bendede o haftada lekelenmem oldu ama. Ben 10+6 oldum ve lekelenmem devam ediyor ama benim.kahve renginde progestan iilaci kullanıyorum dikkat et ve doktora danis
irorkay miray2015 cnaım doktoruna bilgi ver öncelikle. Yani açık pembe ya da kahverengi de normal karşılanıyor. Kıpkırmızı parlak olmadıkça. Ama tekrar ediyorum doktoruna mutlaka haber ver
miray2015 irorkay doktoruma haber verdim şimdi bolşu içmemi ve istirat etmemi soyledi kanamayı takip edecem ona göre hastahaneye gidecem inş progesteron kullaniyorum
Nur31 miray2015 bende kahverengi oldu doktora telefonla sordum normal dedi 3 sonra gittim bebek gelişmemiş dedi kürtaj yapacaz dedi o leke ondan geldi dedi