Ortmenanne16 Merhabalar bebek haftasına göre 2 hafta önde gidiyor. Merak ediyorum bebek iri ise doğum erken mi olur ? Erkenden kastım 37 38. Haftalar gibi mesela. 💐💐
Beyzan Ortmenanne16 iri bebek genelde doğum kanalına inmiyor pek de erken olmuyor aksine dar alanda kendini sıkıp kalıyor en azından benim oğlum öyle oldu sizinkis sağlıkla gelsin inşallah
MervEslinArden Ortmenanne16 36 haftalık 3500 arkadaşımın oğlu doktoru sancılanınca gel sezeryana alalım seni demiş iri bebek kanala girmez miş galiba 40.haftamda benide 4 kiloya yakın diye sezeryana aldı doktorum
91ARIN91ASK Ortmenanne16 benim biraz iri bebişim normalde şubatta olması gerekiyor du ama Ocak sonu dedi doktorum sezaryen ile doğum yapıcam normal yapma şansım yoktu bide Bebek iri olucak diye çatılarımı açıp zarar görmemi istemiyor doktorum
Ortmenanne16 91ARIN91ASK normal için uygun olmadığınız çatı muayenesi ile mi belli oldu yoksa bebek iri olduğu için mi
91ARIN91ASK Ortmenanne16 normal doğum yapamıyorum mecburi olarak bağırsak ameliyatı olmuştum 2 defa çatı muayenesine gerek duyulmadı. Ben de