Sesu Hastaneden çıkışta Bebek puseti mi port bebemi kullanmalıyım yoksa ikisidemi lazım siz neler aldınız kızlar kafam karıştı Yardımcı Olursanız sevinirim
esraizmirli Sesu artık pusetsiz çıkartılmıyor diye biliyorum canım hastaneden ben riske atma puset al bence
ZehrasMom Sesu aracınız varsa puseti tavsiye ederim yasa gereği araçlarda puset kullanılması gerekiyor yasayı geç kucakta bebek Allah göstermesin kaza esnasında çok sakıncalı
Pemberuyam_ Sesu Bence puset alın ilerleyen aylarda da çok işinizi görür Bebek onda uyuyor bile, diğerine gerek bile yok ikisini birden almayın
Mammimammi Sesu puset tabiki. Zaten hastanelerin birçoğu pusetsiz izin vermiyor. 6 gün önce dogum yaptım. Çıkış yaparken özellikle gelip Puseti görmek istediler
Beyzan Sesu eğer kendi aracınız varsa puset her zaman kullanılıyor oto koltuğu olarak ama kendi aracınız yoksa puset doldusta filan elde taşımak için çok ağir. Port bebe o açıdan kullanışlı çünkü Hafif. Birini alanın diğerini almasina gerek yok canım
Busbushatun Sesu hastaneler puset ıstıyor ama hunl ılgılı ole yaptıkları sordukları bı denetımlerı yok portlada gayet cıkartılıyor kucagında alıp gıden gordum😀 ama guvenlık ve konfor acısından puset al canım