Elbet-birgun-kavusacagiz Bayanlar kist icin uc aydir bu ilaci kullaniyodum uc gun oldu ilac biteli hala adet olmadim. Kullananlar yardimci olursa sevinirim
afrasil Elbet-birgun-kavusacagiz ilaçla alakali bilgik yok ama kistin ne kisti kaç cm ve adet olamıyor musun normalde
06uysal Elbet-birgun-kavusacagiz ben bu ilacı 1 sene kullanmıştım. 1 yılın 8 ayı hiç adet olmadım. 8 ay sonra öyle bi olduki kardeşimin sırtında acile gittim 😔😔😔 her bünyede farklı etki gösterebilir
Elbet-birgun-kavusacagiz afrasil cikolata kisti canm 6 5 cm gebelikte olusmus adetlerim normalde duzenlidir ama bu ilac gecici menopoza sokuyo 3 aydir olmuyorum oyuzden sordum
afrasil Elbet-birgun-kavusacagiz zaten bu ilaçlar 3 ay kullanılıyor diye biliyorum canım doktora gittin mi kistin durumu için
Elbet-birgun-kavusacagiz afrasil evet cnn uc ay kullaniliyo dogru. Adet olup bitince gidecektim ama olamadim hala bekliyorum bakalim ne zamn olucam
Elbet-birgun-kavusacagiz 06uysal ayyy ciddenmi😳😒insallah duzgunce sancisiz agrisiz olurum😒peki kistin gitmismiydi cnm
06uysal Elbet-birgun-kavusacagiz yok hala var. Ben kullanmaya başladığımda nişanlıydım. Doktor çocuk düşünürsen 1 ay önce bırak dedi o yüzden bırakmıştım. Yalnız şöyle bişey var ben zaten hep çok sancılı adet geçiririm. Çok şükür evlendikten sonra hafifledi. Şimdi hamileyim doğumdan sonra da iyice sancılı adetin geçmesini ümit ediyorum