AselinAnnesii Kizlar suan sutumu sagiyorum yarin hastaneye goturcem buzdolabında hangi kata koymam gerekiyor? ???
Deryademirel AselinAnnesii yeğenimden dolayı biliyorum biz ona buzluda koyuyorduk gitmeye yakın içeceği vakite yakın ara kata çıkartıyorduk ya sıcak su içine koyup eritiyorduk. Tabi yinede çok bi bileğim yok 🙏🏻 Ara katta birşey olur mu olmaz mı bilemiyorum
Aliasaff AselinAnnesii bende post üstte kalsın diye yaziyim canm ama hemşireyi ebeyi ara onlar bilirler
AselinAnnesii 2prensessannesi bende suan buzluga koydum yarin goturucem buzu çözülür se bidaha buz tutma gibi birseyi olmuyo çünkü inşallah yarin hemen goturdugumde beslerler kuzumu
Prettywoman88 Canim oda sıcaklığında 3 saat buzdolabın da 3 gün buzlukta 3 aya kadar saklanabilir yarın götürceksen normal buzdolabının içine koyabilirsin
AselinAnnesii Prettywoman88 hemsire alt tarafta 6 saat durmasi gerektigini söyledi ve yarın bir gibi goturcem onun için üst tarafa attim yarin da verince diyecegim aksamdan üst taraftaydi diye ona gore birdaha dondurulmamasi gerektigini onlarda bliyor
TBBeYzaBT Oda sıcagnda 3 saat buldolapta 3 gün derin dondurucuda 3 ay kaldıgnı biliyorum, ve kesinlikle sıvak suya bırakarak çözülmesini beklemelisinz ve bi kaç saat içinde tüketilmeli