zezeyyy 5 aylık olduk hamileliğimin başından beri rahatsız edecek kadar kokulu akıntım var başına gelen var mı ne yaptımsam geçmedi🤦🏻♀️
Tugcu01 zezeyyy Kokuluysa direk doktoruna gitmeni tavsiye ederim ama normal kokusuzsa sorunyok çünkü hamilelikte fazlalasiyor ben 38 haftalığım hala devam ediyor 😊
Busra3509 zezeyyy benim kokulu değil Ama akıntım hala gitmedi bende 4 aylık hamileym En basından bu yana bitmek bilmiyor
Msydn6 zezeyyy bende de vardı enfeksiyon yada mantar olabilir hemen doktora git çünkü önemli yani bana fitil verdi kan ilacımı değiştirdi şimdi kullanıyorum koku kayboldu gerçekten ama akıntıyı tamamen kullanıp bitirmeyi bekliyorum
Tugcu01 RH38 enfeksiyon ve mantar gibi durumlar olabiliyor ben hamile kalmadan önce vardı bende gittim fitil vermişti bNa onla geçti çok şükür ihmal etmeyin bence
Esra004 Bende 19 haftalık hamileyim cok akintim var fazlasıyla koku var cok rahatsız ediyo beni daha bir hafta var randevuma ne yapacagimi bilmiyorum akinti koku oldugu zaman kasintida cok var 😔😔
Neseli5 zezeyyy şöyle söyleyeyim, idrar kültürü temiz, kaşıntı yanma yok tamam, peki alttan vajina ya bakıldı mı? Çünkü benimde şikayetim yok yanma kaşınma diye kültür de temiz ama enfeksiyon var
Esra004 zezeyyy kasintim cok var koku desen oda ayri zaten☹haftaya randevum var bakalim doktor ne dicek ben iki tane çocuk getirdim hic basima gelmemisti boyle bisey ne yapacam bilmiyorum insallah ilaclarla gecer bu koku akinti😔😔😔gece yataga giremiyorum eşim kokudan rahatsız olucak diye halbuki gece yatmadan da iç çamaşırımı değiştiriyorum 😑
zezeyyy Neseli5 yok ona bakmadı doktor tahlil temiz çıktığı için de ilaç yazmadı ama tekrar şikayetimi dile getiricem normal değil çünkü
Seyma2861 zezeyyy ah bu ben bi türlü kurtulamadım akıntı enfeksiyon mantar üçlüsünden. Bu hafta gittim enfeksiyon varmış yeniden ilaça başladık .günlük ped kullanıyorsan kullanma cok zorda kalmadıkça
zezeyyy Seyma2861 yok canım kullanmıyorum çok rahatsız ediyor sürekli çamaşır değiştiriyorum her gün duşa giriyorum ama saniyeler sonra tekrar başlıyo🥺