Canes ben hem detayli icin hem sonrasi icin devam ettim ve gittigim diger doktorlara gore cok daha fazla memnun kaldim. Ben normalde erkek doktor oldugundan alttan muayene yaptirmayacaktim kendisine ama ustten bakinca farkedip bence ben de bakayim izin verirseniz alttan dedi ve o sekilde bakti. Kendi doktorumun takip yapmasini istedi. Asil kendi doktorum (hastanede calisiyot kendisi ) ustten bakip sorun yok dedi 25 mm de. Ben aglaya aglaya ali ekizi aradim durumu anlattim ucretsiz sekilde yeniden muayeneue cagirdi. 4 hafta boyunca takip yapti. Bircok sorunumda da sagolsun destek oldu. Maddi acidan kendisinde dogum yapamayacgimi soyleyince bile dogum icin baska doktora yonlendirme yapti. O doktora benimle ilgili bilgi verdi vs. Yine de istedigin vakitte ara yaz dedi. Karar degistirirsen bir saat onceden bile soylesen dogumuna gelirim merak etme dedi.Normalde boyle uzun uzun anlatmam ama ben de kendi deneyimimi paylasmak istedim. Arkadaslarin kafasinda biraz daha birseyler otursun diye 😊