BegumIscanTunc Nazifedeli ay kız ne kadar erken öğrenmişsin🤭 bende 13 haftada ikili taramaya gidicem ind o Zaman bir tahminde bulunur diye dua ediyorum 🤗🤗
Nazifedeli Sed22-09 canim suan kacinci haftadasin degisir diyorlar erkek deyince korkuyorum bende degisirse diye
Nazifedeli BegumIscanTunc bizde ikili taramada ogrendik canim 11 haftada yaptirdik biz 11+4 de yaptilar
Nazifedeli BegumIscanTunc cikolata yemeyi unutma canim girmeden 15 dk once ye hareketleniyor bizde oyle ogrendik 🥰 insallah ogrenirsin
Nazifedeli Sed22-09 masallah banada gecen hafta 13 haftada erkek dedi ama hala degisebilir diyor korkuyorum birsey alirken
Kimyon Alparslaninmutluannesi değişebilir benimkide o zaman erkek diye bişey gösterdi ama bazen kızlarda böyle gözüküyor dedi 😊
Nazifedeli Alparslaninmutluannesi en korktugum sey suan herkes erkek diye biliyor degisirse napacam onu dusunuyorum 😭🤣
BegumIscanTunc Nazifedeli kuzum bende normalde bu hafta gidicektim ama dedim 1 hafta daha geç gideyim tahminde alırım dedim 🤗 girmeden de bir çikolata atarım ağzıma dediğin gibi 🤭🤭