Melodyy Maeulle karataş hastanesi arzu hanıma gidiyorum önceden de tanıyorum ailece güveniyoruz a dan z ye herşeyi söylüyor ☺
kisiminbahari Maeulle ayrancilar medifema hastanesi doc.dr.ali irfan güzel ondan baska kadin dogumcu tanimam işinin ehli
Oykuaygun Maeulle Ege şehir hastanesi. Dilay gökdeniz instagramdan bakabilirsiniz çok tatlı Bi kadın 😊 muayene ücreti 105 TL doğum 3700
kisiminbahari Maeulle 150 tlydi en son 1 ay önce gittim yeni yıldan sonra fiyatlar degistimi hic bilmiyorum
Maeulle Oykuaygun muanesi güzel mi biz bebek istiyoruz 1 senedir evliyiz 6 aydır korunmuyoruz ama olmuyor nedense kist var demişlerdi bir doktora gittim 1.5 ay önce hiç sevmedim hep alttan muane hamile kalmana sakınca yok hiçbir problem yok ama hamile kalma demişti sinir olmuştum iki laf var ikisinide kendisi diyor anlamadım bir türlü 😶
Poyraz_basak Çınarlı hastanesi özel doktor onur aldemir benim doktorum çok memnunum güler yüzlü her sorduğunuzu cevaplıyor ayrıntılı bakıyor istediğiniz saatte ulaşabiliyorsunuz doğum ücreti 3500 epitural+ işitme testi içerisinde muayene 150 TL oldu yeni yılda