Tubafysal Silakymz doktorum ilaç vermişti ama çok kullanmamamı önerdi ben de geçenlerde tesadüfen keşfettim şalgam suyu çok iyi geliyor günlük küçük bir bardak içicem öğle yemeklerinde çünkü kabızlık ve ıkınmak pek zararlı benim bir de kanama bölgesi olduğu için daha dikkat etmeye çalışıyorum
Nurcihn Silakymz ananas ye canim ananas yumusatiyor içini insanin ben çok çektim.onu yedim ve kabızlığım gitti
Ght Yemeklerimin çoğunu zeytinyağıyla yapıyorum canım sabah kahvaltıda da ekmek baniyorum bir tabağa koyup cesnilendirip.Ben böyle çözüm buldum kayısı falan hiç işime yaramıyor
minidior Burda bazi arkadaslarda kefir onermisti bende yok ama yinede deneyen varsa onlar daha iyi bilir tabi
Mrva1 Silakymz Canım 8 ile 12 hafta arası bende kabizik sorunu çekmiştim aç karna siyah kuru kayısı yedim 2 3 tane ve gün içinde bol su içtim aç karna da çok su içerdim ve aynı zamanda aç karna elma yerdim bunların bana çok faydası oldu inşallah sana da olur
Dorukunannesifatma Gün kurusu kayısı , elma ,incir olmadı Zeytınyağı için içebılıyorsanız rahatlarsınız
Busramusti Silakymz bende ilk zamanlar çok yaşadım doktorum sabahları aç karnına ılık ballı süt önerdi iyi gelmişti bana belki sizde faydasını görürsünüz ayrıca Kuru kayısı kaju falanda yedim ben