elferhn10 elferhn10 birde yok eşinin doğum tarihine 3mü kendi doğum tarihine 4mü yada tam tersi bi olay vardı geçen okumuştum burda onu denediniz mi yada bilginiz varmı
Askmeleyi elferhn10 o kiz cikti bende arada kan filan alindisa yaniloyo ben arada cok operasyon gecirdim yani ameliyyat filan o kiza denk geliyodu o tutmadi
Askmeleyi Bide ben hep tatli yedim 3ay cok rahat gecdi iki hafta mide bulantisi yasadim bilmem alakasi varmi et balik aserdim.cok istahliydim.yani bilmem bunyeylede alakali tabi bende oyrenmeden oyleydim her seyi deniyordum acaba kizmi erkekmi
elferhn10 Askmeleyi ben ilk oğluma hamileyken hiç hamile olduğunu bile hissetmedim ne bulantı ne başka bişey çok rahat geçti bundada daha henüz bişey yok gibi bakalım ama çevrelerde erkeğe hamile olup hastanede yatıp serum yiyen bulantidan da gördüm 😀
Askmeleyi elferhn10 bunyeylede alakali tabii dogru yani deyisyo ne bilim.iste insan bagliyo herseyi cinsiyyet
Askmeleyi elferhn10 yo bi sikinti yok simdilik bi plasenta asagida oda bakalim doktor korkulcak bisey yok soyledi simdilik