Evinru Sonrasında neler yaptınız ara verdiniz mi kızlar çocuk için..yaptığınız testler varmı napmam gerek
Anneballari58 Evinru kimyasal gebelikte bekleme süresi yoktur bir muayne olup sorun olup olmadığını öğrenseniz iyi olur yeniden düşünüyorsanız😊
eccmmnr Evinru kimyasal gebelik geçirdim düşünce sadece sıcak duş tavsiye etmediler geri kalan herşeye normal devam ettik üzerine 2 ay dolmadan hamile kaldım şuan 36+4 haftalık hamileyim 🙊
sumeyye8aslan Evinru geçen sene şubatta kimsayal gebelik geçirdim,hemen istemedim tekrar baya geçsin istedim hiç beklemedik anda plansız ağustosta tekrar hamileydim çok şükür zamaana bırakın Rabbim nasip eder tekrar insaAllah. Benimde ilk kimyasaldı cook üzüldük bunda da korkuyo insan ama Allah büyük 6 ay olacaz haftaya yani bekleyin Rabbim nasip ederse biray sonra da olur 10 sonrada
Dd1619 Evinru ben bir ay regl olduktan sonra tekrar denedik hemen kalmıştım.folik asit kullan inşallah Allah nasip etsin sizede 💜
Evinru Anneballari58 alttan muayne oldum sorun yok temiz ddi kisım falan yok şükür..kan değerlerim falan hepsi iyi .çok üzüldüm ilk olcakti ikinciye korkuyorum
minikkmelek kimyasal gebelıgın sebebi pek bılınmıyor o yuzden kımyasal gebelıkten sonra dogal beslenme , yumurta , sperm kalitesını artırıcı karısımlar tuketmenızı tavsıye ederım. 🤗
Evinru minikkmelek keçiboynuzu pekmezi olurmu😂eşimle ben icyoruz .folik başladım yine .incir yiyorum başka bildiniz varmı..
minikkmelek Evinru kecıboynuzu özü eşinde daha cok etkılı olur🤗 sende içebılırsın tabıkı. ben ballı ıcerıgı tamamen dogal bır karısım almıstım eczacının hazırladıgı onu kullanmıstım sonucta aldık🤗🤗 tavsıye ederım
Evinru Anneballari58 bı deneyim bakalım..aralikda oldu kimyalsal bayada yüksekti 980den düştü.buay nezamn adet bilmiyorum .doktr bir ikiay ara demsti ama ben okadr gebelik yaşamadım sonucda kese falan yokdu bişey daha
Evinru A-A-K bende aralikda oldu yeni yani..bi adet beklemeyim diyorum olursa olr ins ..sağlıklı deglmi şuan bebgininz 🤲
maria12 Benim ilki kimyasaldı. 2 ay sonra normal oldu çok şükür. Doktor hiç korunma dedi. Kimyasalda gerek yokmuş ☺️
gul_bf Bende kimyasal gebelik geçirdim çok üzülmüştüm o zaman ilk heyecan diye doktor bir regl döneminden sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ve dediği gibi de oldu. Şimdi 15 haftalık olduk. Sağlıklı beslenme ve folik asit dışında hiçbir şey yapmadık. En kısa zamanda size de nasip olur inşallah 🙏🏻
Evinru gul_bf insallh canim ya böle kimyalsal falan bilmiyordum hiç yeni dusunyoduk cock ikibck yıl sonra yani üçüncü ayda oldu ama kimyalsal heycanmz yarım kaldı..ins nsip olr banaada herkze isteyen🤲
Evinru Birde kızlar kanda pihtilsamaymis falan bunları okuyorum yaptırdınız mi siz .ikincide öle olursa bu testi yaptıran varmı
songulshn Bende Aralık 13 te geçirdim canım yarın adet günüm de bakalım doktor beklemene gerek yok dedi parça kalmamış dedi folik asite devam ettim bende
Evinru songulshn benim degerm 980di yüksekti bayada benmde 10na düştü enson alltan baktı temz ..bir ikiay bkle dedi. Beklmek istmyorum