Tugce1803 Nur18 bizim sadece Aybars☺️Yeterince uzun bi isim illa iki isim olsun derseniz Aybars Mete olabilir
1PrensAnnesi Nur18 aybars alp var komşumun oğlu o kadar akıllı ve tatlı bi çocuk ki 🥰 beğenirseniz önermiş olayım
Nur18 Tugce1803 ben de tek isim düşünüyordum ama eşim iki isim düşünüyor yanına isim olarak mete nasıl olur dedi ben de kararsız kaldım 😊 sizde sağlıkla büyütün çok güzel isim🥰
maria12 Ama Mete başta olsa daha iyi olur benim fikrim tabi. Telaffuz etmesi daha kolay. Ama Aybars başta olsa Mete söylenmez de Mete başta olunca kısa isim olduğu için ikinci ismi söylemek daha kolay olur ☺️
Nur18 maria12 evet doğru hiç o açıdan düşünmemiştim soyisim meral, aybars mete meral ya da mete aybarsa meral 🤗 peki mete yerine aklınıza gelen yakıştırdığınız isim var mı yoksa mete olmuş mu😊
maria12 Nur18 Mete Aybars çok iyi duruyor bence. Ama aklıma gelirse fikir olarak yazarım. Güçlü bir isim olmuş ikisi. İnşallah ismiyle büyür 😍
maria12 Nur18 soy ismi yazınca da Mete aybars meral çok hoş geldi yine ☺️ İki tane üst üste ME gelmesindense. Ne kadar kaldı doğuma ☺️
Zeynepreyyan Nur18 ilk hamilelikte eğer bebeğim doğmuş olsaydı ve erkek olsaydı Aybars Furkan düşünüyorduk